Світлана Тарабарова поскаржилась на ускладнення під час вагітності: “Останні кілька ночей я взагалі не сплю”

Відома українська співачка розповіла про важку вагітність. Зірка зіткнулась з проблемами зі сном, тому вимушена була навідатись на прийом до лікаря

Світлана Тарабарова, відома українська співачка, наприкінці минулого року оголосила про свою третю вагітність. Зірка разом з чоловіком під час повномасштабної війни дізнались, що скоро стануть батьками. Попри великий стрес і щоденний страх родина була дуже рада з’ясувати, що скоро у їхній сім’ї з’явиться ще один член.

Втім, виявилось, що вагітність Світлани Тарабарової протікає не так спокійно, як могло би бути. Нещодавно знаменитість розповіла, що зіткнулась з проблемою безсоння. Співачка була змушена звернутись до лікаря, аби розв’язати проблему. Зірка зазначила, що бути вагітною під час війни – зовсім нелегко.

Світлана Тарабарова розповіла про свою вагітність та проблеми зі здоров'ям
Світлана Тарабарова розповіла про свою вагітність та проблеми зі здоров’ям

Не скажу, що під час війни ходити вагітною легко. Ні! Все одно ти хвилюєшся, все одно фізично складно. Ось, наприклад, останні кілька ночей я взагалі не сплю. Не знаю, чому

– розповіла Світлана Тарабарова.

Ігнорувати проблему артистка, звісно ж, не стала, тому проконсультувалась з лікарем, в якого стоїть на обліку. Фахівець пояснив знаменитості, що її дитина “переплутала” день та ніч, саме й тому активізується тоді, коли мама хоче відпочити. Світлана Тарабарова не може до цього звикнути, тому й не спить ночами.

Артистка зауважила, що через переживання щодо своєї дитини, мусила дзвонити лікарям вночі. Виявилось, що нерви були зайвими, адже малюк цілком здоровий та активний – просто не в ті години доби.

Світлана Тарабарова розповіла, чому змушена була звернутись за консультацією до лікаря
Світлана Тарабарова розповіла, чому змушена була звернутись за консультацією до лікаря

Нагадаємо, що раніше відома українська співачка вже розповідала про всі труднощі вагітності. Так, Світлана Тарабарова наголошувала, що насправді цей період – далеко не такий ідеальний, яким може здаватись на блискучих фотографіях у соціальних мережах.

Втім, підсумувала зірка, з цим станом слід змиритись і перетерпіти, адже важка вагітність – лише частина прекрасного шляху, який проходять матері.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини