“Він морально мені допомагав”: Злата Огнєвіч відверто розповіла про стосунки з Клопотенком та хейт в її бік

Українська співачка Злата Огнєвіч вирішила розставити всі крапки над "і" та поговорити про чутки та хейт, що продовжується в її бік. Співачка вперше відверто заговорила про стосунки та плагіат.

Українська співачка Злата Огнєвіч вже тривалий час не знаходиться у стосунках після закінчення проєкту “Холостячка”. Дівчина не любить розповідати подробиці зі свого особистого життя та вважає такі питання про шлюб та дітей доволі некоректними по відношенню до неї. Як зізнається дівчина, в кожної жінки можуть бути свої власні причини на відсутність дітей та чоловіка.

Однак, це не заважає прихильникам сватати співачку з її друзями-чоловіками. Під приціл обговорень потрапив близький друг Злати Огнєвіч Євген Клопотенко. Мережею довго ширилися чутки про стосунки Злати з видатним кулінаром, але під час коротенького інтерв’ю в програмі “ЖВЛ” дівчина розповіла, що їх поєднує наспраді.

Злата Огнєвіч спростувала чутки про стосунки з Клопотенко

Справа в тому, що співачка звернулася до психолога за допомогою через постійний стрес та хейт, але допомога прийшла не лише від спеціаліста, але й від близького оточення. Людиною, яка багато зробила для Злати став саме Клопотенко.

“Коли мені було важко, він мені морально допомагав після моїх особистих драм в житті. Він знайшов потрібні слова, які полегшили мій стан”, – розповідає співачка.

Крім цього, Злата зауважила, що вона дуже добре ставиться до Євгена, вважає його класним та хорошим другом, кулінаром і майбутнім чоловіком для якоїсь дівчини, якій дуже сильно пощастить.

Великий хейт в сторону співачки, який став однією з причин звернення до спеціаліста за допомою, створився через її нову пісню “Як мені бути”. Дехто запідозрив співачку в плагітаті відомої пісні Біллі Айліш. Злата пояснила, що вона навіть на думці не мала копіювати чиюсь творчість.

“Я слухаю дуже багато світової музики і не дивно, що моя музика перетинається з нею. Коли я побачила, як наш президент вручає жінкам нагороди, в мене в голові була лише одна фраза: “Як мені бути”, тому я й на думці не мала когось копіювати і так далі”, – додає співачка.

Злата Огнєвіч вперше прокоментувала хейт в її бік

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини