Андрій Джеджула розчулив щемливим зверненням до покійної мами та показав їхнє спільне фото: дві краплі води

Відомий український телеведучий у річницю смерті своєї матері щемливо звернувся до найріднішої людини. Знаменитість опублікував їхнє спільне фото й вразив схожістю

Андрій Джеджула, відомий український телеведучий та шоумен, у річницю смерті своєї матері опублікував зворушливий допис на особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість звернувся до найріднішої у світі людини й опублікував спільну фотографію з мамою. Варто зазначити, що зіркові мама й син мають доволі багато спільних рис.

Матері Андрія Джеджули Катерини Олександрівні не стало сім років тому – померла жінка 8 березня. Саме тому, зізнався знаменитість, для нього Міжнародний жіночий день назавжди втратив свій позитивний і веселий сенс. Крім того, поділився зізнанням з шанувальниками шоумен, він вже ніколи не зможе полюбити весну, адже вона в нього асоціюється з втратою мами.

Андрій Джеджула показав архівну фотографію зі своєю мамою
Андрій Джеджула показав архівну фотографію зі своєю мамою

У зворушливому дописі знаменитість звернувся до рідної людини, зазначивши, що у Жіноче свято 2016 року його мама назавжди пішла жити до його серця. Андрій Джеджула зазначив, що не хоче брехати й прикрашати правду, адже саме у Міжнародний жіночий день сім років тому він припинив любити весну. Знаменитість зауважив, що нині він не може сприймати весну як відродження всього живого, адже саме весна забрала в нього найріднішу людину.

Крім того, зізнався Андрій Джеджула, хоча він намагався, але так і не зміг звикнути до відчуття, що тепер він один, а мами поруч із ним немає. Але знаменитість щиро радий тому, що рідна людина оберігає його згори.

Але без перебільшення скажу, що я довго звикав до життя без тебе і навряд чи до кінця звикну, але розуміння твого життя вічного і відчуття твоєї постійної присутності зігрівають мені душу

– звернувся до покійної мами Андрій Джеджула.

Андрій Джеджула щемливо звернувся до покійної матері
Андрій Джеджула щемливо звернувся до покійної матері

Знаменитість також пригадав, якою була його мама за життя. Андрій Джеджула зазначив, що вона мала велике серце й відмінне почуття гумору, була турботливою, ніжною, чуйною та водночас – справедливою та розумною.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини