“Не фанатка прикрас”: дівчина Остапчука ошелешила зізнанням після каблучки за €2 тисячі, подарованої шоуменом

Нова кохана відомого українського шоумена зізналась, що насправді не дуже любить носити прикраси. Що Катерина Полтавська робитиме з дорогою обручкою від Володимира Остапчука?

Можна припустити, що мова кохання відомого українського шоумена і телеведучого Володимира Остапчука – подарунки. Так, знаменитість завжди любив балувати жінок, до яких має почуття, дорогими презентами. Так було у стосунках з колишньою дружиною, так відбувається й зараз, у союзі з новою дівчиною, роман з якою офіційно знаменитість не коментує.

У Міжнародний жіночий день Володимир Остапчук подарував своїй коханій каблучку від популярного французького бренду Cartier. Така прикраса коштує на офіційному сайті понад дві тисячі євро. Доповнив свій подарунок шоумен смачним сніданком і десертом, а також – вишуканим букетом білих тюльпанів.

Що Володимир Остапчук подарував своїй новій дівчині Катерині Полтавській
Що Володимир Остапчук подарував своїй новій дівчині Катерині Полтавській

Втім, сьогодні, 9 березня, Катерина Полтавська опублікувала несподіване зізнання на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Дівчина вирушила у робочу поїздку зі своїм коханим, а дорогою у місце призначення вирішила поділитись одкровенням зі своїми шанувальниками.

Так, блогерка та журналістка зазначила, що вона насправді не захоплюється прикрасами та навіть не носить сережки. Втім, у цій же Історії дівчина доповнила, що єдине, що вона залюбки носить – це каблучки. Отже, Володимир Остапчук влучив прямісінько “в яблучко”. Катерина Полтавська також уточнила, що каблучки вона носить, адже дуже любить прикрашати свої руки. Саме з цієї ж причини дівчина має татуювання на цій частині тіла.

Я не фанатка прикрас і навіть не ношу сережки, але кільця люблю. Тому в мене й татуювання тільки на руках, бо подобається прикрашати руки

– зізналась Катерина Полтавська.

Нова дівчина Остапчука Катерина Полтавська зізналась, що не любить прикраси
Нова дівчина Остапчука Катерина Полтавська зізналась, що не любить прикраси

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини