“Гроші на комуналку”: Павло Зібров розповів, як його виручив Михайло Поплавський, запропонувавши роботу

Народний артист України Павло Зібров розповів, як сильно його виручив Михайло Поплавський під час повномасштабного вторгення. Чоловік дуже вдячний за таку підтримку.

Народний артист України Павло Зібров, як і більшість зірок, не мають повноцінного заробітку під час повномасштабного вторгнення. Концерти чоловік дає лише з благодійною метою, а його театр зараз не працює з відомих причин. Артист зізнався, за який кошт живе він та його сім’я.

За часи свої виступів та масштабних концертів, Зібров назбирав певну суму грошей, яка дозволяє зараз непогано жити. Павло каже, що якби не ці гроші, то він навіть не знає, що робив би. Крім цих заощаджень, його добре виручив товариш Михайло Поплавський, який запропонував очолити кафедру естрадного мистецтва співу. Зібров зізнався, що він спочатку не хотів, але потім погодився, щоб були якісь додаткові кошти на оплату комунальних платежів.

“Я 15 років викладав, потім 7 років перерви. Це велика відповідальність, але Поплавський каже, що гроші можуть піти на оплату комунальних. Така зарплатня на комуналку і це, насправді, дуже виручає зараз”, – розповідає артист.

Павло Зібров зізнався, як Поплавський його виручив
Павло Зібров зізнався, як Поплавський його виручив

Чоловік пригадав, що на початку вторгнення йому телефонували родичі з росії та пропонували прихисток від “фашистів, які захопили владу”. Звісно, Павло відмовився від такого жесту доброї волі і тепер вони не спілкуються. В чоловіка родичі в Севастополі, Воронезькій, Курській та Липецькій областях, але тепер для нього це не має ніякого значення.

“Коли вони зрозуміють, що наробила їхня влада, їхній народ та президент, тоді зможемо поговорити, а поки, це як розмовляти з бетонною стіною”, – зізнається Павло Зібров.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини