Екс-чоловік Дорофеєвої Володимир Дантес розповів, що на душі після веселих виступів: “Прокричатися і ридати”

Володимир Дантес активно показує своє життя у соціальних мережах і розповідає про те, як він себе почуває після веселих і гумористичних концертів.

Популярний українский співак та шоумен Володимир Дантес намагається жити далі в умовах повномасштабного вторгення і робити максимум зусиль для того, щоб українці отримували емоційну розрядку і не акцентували всю свою увагу на подіях, які постійно відбуваються в нашій країні.

Попри те, що Володимир приймає участь у гумористичних проєктах та шоу, виступає на сцені зі своїми колегами, на душі в нього не так вже й весело. Час від часу чоловік усвідомлює, що він не залізний і в нього є свої власні емоції та переживання. Після жартів на сцені перед прихильниками, він розуміє, що потрібно прийняти все, що зараз відбувається.

Володимир Дантес зізнався, що в нього на душі
Володимир Дантес зізнався, що в нього на душі

На думку Дантеса, якщо вам хочеться прокричатись, ридати, спалити всю свою лють – варто саме так зробити. Не потрібно тримати всередині себе великим тягарем емоції, які рано чи пізно все одно вийдть на волю, але в якщо ви не будете їх вивільняти в пустоту наодинці із собою, то від ваших емоцій можуть постраждати близькі люди.

“Сісти так прокричатися нормально, ридати, спалити люттю всіх ворогів. Я так і зробив і стало легше”, – пише Володимир Дантес.

Написавши свій пост, Володимир зізнався, що в нього нереально кішки шкребуть на душі, але він знає, що за декілька годин буде посміхатися, помічати весну і жити своє життя. Дантес рекомендує кожному робити таку емоційну розрядку, щоб почувати себе після цього набагато краще і почати відпускати негативні емоції, які не рідко захоплюють вас і не відпускають.

“Раджу кожному згадати, завдяки кому ми живі, задонатити, усміхнутися і жити”, – пише Дантес.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини