Тіна Кароль сіла на шпагат прямо на сцені: поп-діва вразила чоловіків своєю спортивністю на концерті

Відома українська співачка вміє влаштовувати справжнє шоу на своїх виступах. Цього разу легендарна поп-діва Тіна Кароль запалила на концерті в Барселоні

Відома українська співачка Тіна Кароль після початку повномасштабної війни почала працювати вдвічі більше. Принаймні так здається з кількості концертів та постійних гастролей знаменитості. До слова, зараз артистка перебуває у Барселоні, де представила гостям свого чергового потужного концерту нову шоу-програму з приголомшливими танцювальними елементами. Тіна Кароль сіла на шпагат прямо на сцені.

Варто зазначити, що на сьогодні артистка є представницею українського шоубізнесу, яка найбільше гастролює. Воєнні концерти знаменитості завжди унікальні та цікаві, а основна їхня фішка – постійна комунікація з авдиторією. Раніше Тіна Кароль обмежувалась спілкуванням на виступах, але тепер вирішила повернути легендарні запальні танці.

Тіна Кароль виступила з потужним танцювальним шоу на концерті за кордоном
Тіна Кароль виступила з потужним танцювальним шоу на концерті за кордоном

Нещодавно знаменитість виступила в Іспанії, у місті Барселона. На сцену Тіна Кароль вийшла зі своїм колегою й хореографом з “Танців з зірками” Дмитром Жуком. Під композицію знаменитості “Красиво”, яка, до слова, раніше була перекладена англійською мовою, вони продемонстрували потужну танцювальну постановку, яка під різнокольоровим світлом софітів виглядала особливо привабливо й пристрасно.

Схоже, що Тіна Кароль дуже скучила за більш традиційними варіантами своїх концертів, адже на виступі її душа буквально танцювала. Інакше пояснити приголомшливу танцювальну зв’язку, яка потрапила на відео, неможливо. Тіна Кароль танцювала без хореографічного партнера, а в кінці навіть сіла на шпагат.

Зазначимо, що шанувальники та гості концерту були приємно здивовані не лише шоу-програмою, але й неймовірним образом Тіни Кароль. Зірка виступила в стильному боді та широких штанах. Створив цей образ відомий український дизайнер Іван Фролов.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини