Що Мішина думає про фаворита з Холостячки Шатирка, який виїхав за кордон: присягався в почуттях, кинув її одну

Відома українська актриса прокоментувала перебування свого колишнього фаворита з "Холостячки" за межами України. Що Ксенія Мішина думає про Андрія Шатирка?

Ксенія Мішина свого часу стала головною героїнею першого сезону популярного реаліті-шоу про кохання “Холостячка”. Знаменитість знайшла на проєкті чоловіка, якого покохала, проте побудувати тривалі стосунки в зіркової пари не вийшло. Разом з тим, участь у шоу допомогла Ксенії Мішиній знайти не лише романтичні почуття, а й дружні зв’язки.

Так, наприклад, на реаліті одним з учасників був Андрій Шатирко, український музикант, який викликав неоднозначні реакції. Чоловік доволі надовго затримався в шоу та навіть встиг викликати в Ксенії Мішиної “сердечні коливання”.

Андрій Шатирко був учасником популярного реаліті Холостячка з Ксенією Мішиною
Андрій Шатирко був учасником популярного реаліті Холостячка з Ксенією Мішиною

Ще до початку повномасштабної війни чоловік виїхав жити за кордон. Після 24 лютого 2022 року Андрій Шатирко вирішив залишитись на Балі, чим викликав доволі багато критики у свій бік. Так, наприклад, актор Олексій Тритенко, невтішно висловився про чоловіка, зазначивши, що він не розуміє, як можна викладати в мережу щасливі фотографії, коли у його рідній країні гинуть люди.

Користувачі Інтернету також розкритикували Андрія Шатирка. Підписники знаменитості в Інстаграмі зауважили, що не чекають на повернення тих людей, які залишили країну у найважчі часи. Тепер стала відома й думка Ксенії Мішиної щодо колишнього учасника “Холостячки”.

Ксенія Мішина висловилась про Андрія Шатирка з Холостячки, який виїхав з України
Ксенія Мішина висловилась про Андрія Шатирка з Холостячки, який виїхав з України

Нещодавно відбулась прем’єра українського анімаційного фільму “Мавка. Лісова пісня”, яку відвідала й відома українська актриса Ксенія Мішина. Журналісти поцікавились у знаменитості, що вона думає про Андрія Шатирка. Зірка українського кіно не стала засуджувати чи виправдовувати свого товариша, а просто констатувала – кожен зробив власний вибір.

Це особистий вибір кожного. Мені здається, що це якийсь особистий біль людини, і він таким чином існує, проявляється

зазначила Ксенія Мішина.

Популярне

Подібні новини