“У мене Марина Володимирівна передбачає”: Павло Зібров розповів про екстрасенсорні здібності своєї дружини

Відомий український музикант Павло Зібров у новому інтерв'ю зізнався, що його дружина Марина має незвичайні здібності. Кохана артиста вміє передбачати майбутнє

Після початку повномасштабної війни в України багато людей почали пригадувати знаки долі, якими всесвіт намагався натякнути, що зовсім скоро станеться трагедія. Комусь снились віщі сни, хтось відчував насування горя іншими шляхами. Зрештою, сьогодні таких історій буквально мільйони.

Поділився однією з таких і відомий український музикант Павло Збіров. У новому інтерв’ю для українського видання “Гордон” знаменитість пригадав, як за деякий час до початку великої війни в Україні його дружина побачила поганий сон. Артист зізнався, що тоді вони з коханою Мариною зрозуміли, що насувається біда.

Павло Зібров розповів, як його дружині наснився віщий сон про повномасштабну війну
Павло Зібров розповів, як його дружині наснився віщий сон про повномасштабну війну

У новому інтерв’ю Павло Зібров розповів, що за два тижні до 24 лютого минулого року він прокинувся поруч з дружиною й вона розповіла йому про те, що сьогодні побачила уві сні. Знаменитість пригадав, що Марина Володимирівна побачила страшний сон, а після того, як прокинулась, констатувала: в їхній рідній країні станеться велика біда.

Павло Зібров пригадав, що дуже серйозно замислився над словами та застереженнями своєї коханої дружини, а через два тижні вони, на жаль, упевнились в тому, що Марина Зіброва має екстрасенсорні здібності.

Каже [дружина – прим. ред.]: “Пашо, буквально через тиждень-другий ти побачиш, що буде з Україною біда”… Так воно і справдилося. Тобто у мене Марина Володимирівна передбачає

– зазначив Павло Зібров.

Павло Зібров пригадав, як його дружина побачила віщий сон про велику війну в Україні
Павло Зібров пригадав, як його дружина побачила віщий сон про велику війну в Україні

Нагадаємо, що Марина Володимирівна стала другою дружиною відомого українського артиста Павла Зіброва. Закохані зустрілись і покохали одне одного ще у 1990-х роках. 1994 року пара офіційно одружилась, а через чотири роки в родині на світ з’явилась донька Діана.

До слова, у Павла та Марини Зібрових є діти від попередніх шлюбів. Український музикант має сина Сергія, який народився 1984 року, а його дружина виховує сина Олександра, який народився 1982 року.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини