“Давно, сильно й глибоко”: Оля Цибульська поділилась з фанатами останніми плітками зі столиці України

Відома українська співачка Оля Цибульська викрила всі таємниці столичного життя. Знаменитість поділилась зі своїми шанувальниками останніми плітками з Києва

Популярна українська співачка Оля Цибульська давно завоювала шалену славу серед своїх шанувальників. Знаменитість знають не лише завдяки її творчості, а й, тому що артистка веде особистий блог. Авдиторія співачки за час активної творчої діяльності встигла стати для неї рідною. Підписники Олі Цибульської, своєю чергою, також вважають знаменитість буквально подругою.

Вся річ у тому, як знаменитість веде особистий блог. Зірка не намагається дистанціюватись від своїх підписників, а навпаки – знайомиться та спілкується з прихильниками так, щоб краще одне одного дізнатись і подружитись. Так, наприклад, нещодавно українська співачка розповіла своїм фанатам останні плітки з Києва.

Оля Цибульська поділилась останніми плітками з української столиці, міста Києва 
Оля Цибульська поділилась останніми плітками з української столиці, міста Києва

На особистій сторінці відомої української співачки в соціальній мережі Інстаграм з’явилась Історія, в якій вона поділилась останніми новинами. Перш за все, Оля Цибульська повідомила, що зробила нову зачіску й попросила шанувальників оцінити – чи подобається їм оновлений лук. Втім, набагато цікавішою виявилась тема київських пліток.

Оля Цибульська поділилась позитивними емоціями від новини, яку нещодавно дізналась. Знаменитість зазначила, що з’ясувала, що двоє людей, яких вона давно знає, виявляється разом і кохають одне одного. Українська зірка здивувалась цьому факту, адже раніше вважала, що двоє її знайомих живуть буквально у різних вимірах столиці. До слова, імен Оля Цибульська називати не стала.

Оля Цибульська повідомила останні плітки з Києва
Оля Цибульська повідомила останні плітки з Києва

За вчорашній день дізналася, що двоє людей, які для мене в Києві жили в паралельних світах, і обох я дуже люблю, давно, сильно й глибоко, виявляється разом. І це мене так порадувало, до сліз, натішитись не можу

– розповіла шанувальникам Оля Цибульська.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини