“Нічого не хочуть робити”: сусіди-ірпінчани батьків Цибульської скаржаться, що зірка не дає ремонтувати дім

На Олю Цибульську, а вірніше на її родину, почали масово скаржитися сусіди, які зазначили, що так з'ясовувати стосунки публічно вирішили, оскільки інші методи не спрацювали.

Ірпінь завжди славився своєю спокійною затишною атмосферою, але після 2022-го року це зелене містечко стало сумно дивитися вибитими шибками на вулиці та жахати руйнуваннями. Окупанти не пошкодували ані сантиметра цієї лісової оази у передмісті Києва.

Минулого року світ дізнався про біду родини Олі Цибульської, коли росіяни поцілили у квартиру її батьків. Співачка поділилася зі світом своїм горем, що викликало емоційні реакції у багатьох шанувальників.

Проте, зараз саме сусіди зірки висловлюють свою стурбованість та невдоволення. Мешканці прилеглих квартир стверджують, що протягом двох років сімʼя відмовляється взяти участь у ремонті свого житла, що має серйозні наслідки для всього будинку.

Сусіди вирішили не мовчати

За словами сусідів, зруйновані квартири Цибульських призводять до серйозних проблем для інших мешканців будинку. Від відсутності ремонту та відкритих вікон розпочинаються проблеми із грибком та холодом в інших квартирах. Фасад будинку також псується, а оскільки вікна залишаються відкритими, ремонт не може бути розпочатий.

Сусіди батьків Олі Цибульської скаржаться на співачку: не дає ремонтувати дім

Мешканці намагалися вирішити цю проблему шляхом діалогу, пропонуючи Цибульським закрити вікна на свій рахунок, але отримували відмову та відсутність будь-якого контакту. Навіть вентиляційний канал від газового котла, який був повністю зруйнований, залишався неприступним для ремонту.

“Цибульські не хочуть не те що нічого робити, а просто відкривати квартиру, щоб ми робили”, — пишуть ірпенчани у місцеві телеграм-канали.

Сусіди батьків Олі Цибульської скаржаться на співачку: не дає ремонтувати дім

Як бренд-амбасадорка Ірпеня спілкується з сусідами?

Ольга Цибульська, яка називає себе бренд-амбасадоркою Ірпеня, блокує всі спроби спілкування в соціальних мережах. Сусіди стверджують, що всі їхні спроби вирішити проблему мирним шляхом відбивались назад, і вони залишаються з надією на зміни.

Цікавою деталлю є те, що після деокупації робили технічний звіт пошкоджень, вказавши про пошкодження лише квартири Цибульських, ігноруючи проблеми інших мешканців будинку.

Дивні переваги та економія електроенергії

Ще однією дивною ситуацією є те, що батьки Ольги Цибульської мають низький тариф на електроенергію, але намагаються уникнути сплати боргу, який, за словами сусідів, має величезний розмір.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини