Ігор Кондратюк розкрив істинне обличчя Оксани Марченко: такого від зрадниці України не чекав ніхто

Оксана Марченко вже давно полишила Україну, але досі її персона лишається вельми обговорюваною. Дізнайтеся, що нового розповів про колишню ведучу Ігор Кондратюк.

Оксана Марченко. Героїня цього матеріалу відзначилася по повній у 2022-му році. Ще до війни ведуча втекла з України, чим дала привід своїм хейтерам думати, що вона могла знати заздалегідь про плани рф, щодо вторгнення. Недарма ж кумівські зв’язки поєднують родину Віктора Медведчука та російського президента.

Втім, за словами Ігоря Кондратюка, який тісно співпрацював з одіозною зіркою, такою вона була не завжди. Виявляється, колись знаменитість відстоювала українську. За словами продюсера так було під час роботи на проєкті “Х-Фактор”.

 

Зірковий чоловік повіда

Ігор Кондратюк розкрив істинне обличчя Оксани Марченко

в, що Марченко відмовлялася розмовляти російською навіть з людьми, які не знали нашої мови. Аргументувала вона це тим, що її співрозмовники мають вчити солов’їну, якщо нею не володіють. На ті часи це була дуже смілива заява (нагадаємо, що “Х-Фактор” транслювався з 2010-го року).

Сам же Кондратюк поділився, що не помічав спершу проросійських настроїв Оксани. Навіть її батько приходив на зйомки у вишиванці.

Як виглядають діти Оксани Марченко
Ігор Кондратюк розкрив істинне обличчя Оксани Марченко

Але дружбі знаменитостей прийшов кінець у 2014-му році, коли росія почала вторгнення на Донбасі та у Криму. Тоді Ігор написав публікацію у Фейсбуці про конфлікт на сході, з чим дружина Медведчука була категорично не згодна. Стосунки поступово охололи і зірки перестали спілкуватися. Сам же шоумен шкодує, що свого часу не розірвав контракт з телеканалом СТБ та продовжив попри всі свої погляди співпрацю.

Нагадаємо, що Ігор Кондратюк не виїздив з України, натомість про місцеперебування Оксани Марченко нині вже не відомо.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини