“Гріє душу, сумую”: Ектор Хіменес-Браво замилував користувачів Мережі відео з подругою Лупітою

Видатний кулінар та найкращий суддя проєкту "МастерШеф" поділився з прихильниками милим кумендим відео зі своєю подругою, яку звати Лупіта.

Видатний кулінар та головний суддя проєкту “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво активно веде свої соціальні мережі. Чоловік вміє над собою пожартувати, показує деякі подробиці зі свого особистого життя, ділиться секретами своєї фігури та не забуває робити привітальні пости для своїх прихильників та прихильниць на честь того чи іншого свята.

В умовах повномасштабного вторгнення, чоловік майже рік не бачив свою найкращу подружку Лупіту, за якою він дуже сильно сумує. Чоловік вирішив показати прихильникам миле відео, на якому він грається з нею та підписав свій пост доволі сумними словами:

“Торішній матеріал, знімали перед війною. Я не бачив своїх собак вже цілий рік… Але душу гріє, сумую”

На відео чоловік грається зі своїм песиком на ім’я Лупіта. Чоловік задісно кличе до себе свою собачку, а вона, махаючи хвостиком, біжить до свого господаря в обійми. Крім цього, Хіменес-Браво додав, що для нього домашні улюбленці – це не просто тваринки, а справжі члени великої родини.

В реаліях сьогодення багато людей залишають своїх улюбленців на призволяще, не звертаючи увагу на те, що вони повинні відповідати за тих, кого приручили. Видатний кулінар закликав своїх прихильників дбайливо ставитися до хатніх улюбленців та не ображати їх, бо вони маленькі, але важливі частинки нашого з вами життя. Користувачі Мережі були розчулені таким милий відео від Ектора та посмішили писати позитивні коментарі під дописом.

  • “Усі наші улюбленці схожі на нас”,
  • “Зустріч буде дуже емоційною!”,
  • “Яке ж воно мімішне”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини