“На балконі вкладала спати”: дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова зізналась, що є найважчим у материнстві

Відома українська блогерка та дружина популярного музиканта Віктора Павліка пригадала перші місяці після народження сина Михайла. Репяхова зізналась, що було для неї найважчим

Катерина Репяхова здобула особливу популярність після того, як вийшла заміж за відомого українського музиканта Віктора Павліка. Попри велику різницю у віці зіркова пара побудувала щасливу сім’ю, а нині разом виховує спільного сина Михайла. Дружина українського артиста працює його концертним директором, має власний магазин дитячого одягу та веде особистий блог.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість комунікує зі своєю авдиторією. Катерина Репяхова часто відповідає на їхні запитання, серед яких багато питань щодо материнства. Так, наприклад, нещодавно одна з підписниць дружини Віктора Павліка поцікавилась, що для неї було найважчим, коли Михайло був маленьким.

У відповідь на запитання шанувальниці Катерина Репяхова зізналась, що її син у перші місяці після народження майже взагалі не спав вдома. Зірка розповіла, що найбільше запам’ятала той факт, що Михайло обожнював спати на вулиці, а ось у квартирі малюкові заснути було набагато важче.

Катерина Репяхова зізналась, що для неї було найважчим після народження сина
Катерина Репяхова зізналась, що для неї було найважчим після народження сина

Дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка також прикріпила до відповіді на запитання архівні кадри свого маленького сина. Катерина Репяхова пригадала, як навіть вкладала малюка спати на балконі. Схоже, маленькому Михайлу було важливо дихати свіжим повітрям під час сну, адже по-іншому пояснити таку дитячу цікаву особливість важко.

Зіркова мама також пригадала, що, коли вкладала маленького сина спати у його кімнаті, він спав не довше, ніж пів години. Варто було віднести Михайла дрімати на балкон, дитина могла відпочивати всі дві години.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова пригадала, як вкладала сина спати на балконі
Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова пригадала, як вкладала сина спати на балконі

Нагадаємо, що Катерина Репяхова стала четвертою дружиною відомого українського музиканта. Знаменитість подарувала Віктору Павліка третього сина та четверту дитину загалом, а народжувала зіркова кохана у столичній лікарні. Михайло Павлік з’явився на світ у червні 2021 року.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини