Анна Трінчер вразила наслідками пластичної операції вище поясу: тепер не позбутись натяків на процедуру (ФОТО)

Відома українська блогерка та актриса Анна Трінчер розповіла про наслідки збільшення бюста. Знаменитість показала шрам, який залишиться з нею на все життя

Анна Трінчер здобула особливу популярність після знімання в українському телесеріалі “Школа”. Крім своєї основної професійної діяльності знаменитість активно веде особистий блог, в якому постійно комунікує зі своїми шанувальниками. Так, наприклад, нещодавно Анна Трінчер вирішила відповісти на запитання, які найбільше цікавлять її авдиторію.

Підписники зірки попросили показати актрису та блогерку шрам, який залишився у неї після збільшення бюста. Одна з фанаток зазначила, що дуже хотіла б також наважитись на цю операцію, проте через побоювання зіткнутись з негативними наслідками після проведення процедури вона ніяк не збереться з духом. Анна Трінчер показала, як виглядає її бюст через рік після операції.

Анна Трінчер показала наслідки після операції зі збільшення бюста
Анна Трінчер показала наслідки після операції зі збільшення бюста

Відома українська актриса та блогерка зробила пластичну операцію у січні минулого року. На початку 2022 знаменитість нарешті здійснила власну мрію та отримала третій розмір бюста. Зірка довгий час відкладала проведення процедури, адже не могла визначитись з бажаним розміром, втім врешті-решт зробила те, про що давно думала.

До слова, ще однією причиною, чому Анна Трінчер довго не змогла наважитись на здійснення мрії став той факт, що коханий зірки Олександр Волошин був проти операції. Втім, пізніше чоловік змінив свою думку.

Анна Трінчер наважилась зробити операцію зі збільшення бюста
Анна Трінчер наважилась зробити операцію зі збільшення бюста

Нагадаємо, що раніше ми писали про іншу знаменитість, яка наважилась на пластичну операцію вище поясу. Американська актриса, співачка та модель Гайден Панеттьєрі, яка раніше перебувала у стосунках з Володимиром Кличком, зменшила бюст. Знаменитість детально розповіла американській газеті Women’s Health, як відбувалась процедура. Крім того, у новому випуску журналу про жіноче здоров’я показали результати операції.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини