Колишня дружина Володимира Кличка Гайден Панеттьєрі зробила операцію вище поясу: фото до та після пластики

Колишня кохана відомого українського спортсмена та боксера Володимира Кличка вперше показала свіжі фотографії після пластичної операції зі зменшення бюста

Колишня наречена українського спортсмена та боксера Володимира Кличка та мама їхньої єдиної спільної доньки наприкінці минулого року робила пластичну операцію. Так, у листопаді 2022 року знаменитість вирішила зменшити бюст. Вперше Гайден Панеттьєрі прокоментувала процес пластичної операції в інтерв’ю для американської газети Women’s Health.

Екснаречена Володимира Кличка зазначила, що тільки після проведення операції вона почала відчувати себе впевненою. Знаменитість зізналась, що з розміром бюста, який у неї був раніше, вона завжди почувала себе некомфортно. Ба більш, Гайден Панеттьєрі зауважила, що до пластичної операції часто ловила себе на думці, ніби її тіло їй не належить.

Як виглядала колишня наречена Володимира Кличка Гайден Панеттьєрі до операції зі зменшення бюста
Як виглядала колишня наречена Володимира Кличка Гайден Панеттьєрі до операції зі зменшення бюста

У новій фотосесії для американського журналу про жіноче здоров’я відома модель Гайден Панеттьєрі показала, як виглядає після проведення операції. Так, знаменитість виглядає абсолютно щасливою та здоровою. Найголовнішим є те, що колишня наречена Володимира Кличка тепер почувається впевненою та перебуває у повній гармонії з самою собою та зі своїм тілом.

До слова, фотосесія для американського журналу відбулась на початку цього року, в січні 2023. Отже, повне відновлення після операції зі зменшення бюста Гайден Панеттьєрі пройшла всього за декілька місяців.

Як виглядає колишня наречена Володимира Кличка Гайден Панеттьєрі після операції зі зменшення бюста
Як виглядає колишня наречена Володимира Кличка Гайден Панеттьєрі після операції зі зменшення бюста

Нагадаємо, що відомий український спортсмен та американська модель почали стосунки 2009 року. Через чотири роки, 2013, вони заручились, а наступного року в родині з’явилась дівчинка Кая Євдокія Кличко. Зіркова пара виховувала свого первістка, але вже 2018 року стало відомо про їхнє розлучення.

Пізніше Гайден Панеттьєрі зізналась, що довгий час лікувалась від наркотичної залежності. Речовини зірка почала приймати у 15 років та зупинялась лише, коли була вагітна. Після народження доньки знаменитість зірвалась, тому, за словами Гайден Панеттьєрі, її змусили повністю передати права опіки над донькою Володимиру Кличку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини