Віктор Павлік знайшов нову роботу. Дружина артиста зізналась, де тепер працюватиме її чоловік: “Багато дівчат”

Четверта дружина відомого українського музиканта розповіла детальніше про нову роботу, яку знайшов її чоловік. Схоже, тепер Катерина Репяхова буде ревнувати чоловіка

Відомий український музикант Віктор Павлік перебуває у стосунках зі своєю четвертою дружиною Катериною Репяховою. Саме кохана артиста тримає шанувальників в курсі подій, постійно розповідаючи нові та цікаві факти з їхнього сімейного життя та професійного життя свого чоловіка. Так, нещодавно зіркова дружина зазначила, що Віктор Павлік знайшов собі підробіток.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Катерина Репяхова розповіла, що її чоловік Віктор Павлік тепер не лише концертами роз’їжджатиме, а й студентів навчатиме. Українська блогерка та бізнесвумен зазначила, що артист влаштувався викладачем у столичний коледж.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про нову роботу свого чоловіка
Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про нову роботу свого чоловіка

У блозі Катерини Репяхової нещодавно з’явилось відео, на якому її чоловік, відомий український музикант, розповів про те, що нещодавно став завідувачем кафедри естрадного вокалу. Крім цього, Віктор Павлік також викладатиме в індивідуальних класах для своїх студентів. До слова, повну назву коледжу, в якому невдовзі почне роботу артист, зіркова пара вирішила тримати в секреті.

Опубліковане відео дружина відомого українського музиканта підписала доволі цікавим способом. Катерина Репяхова жартома натякнула, що буде ревнувати свого чоловіка на новій роботі, адже в коледжі його оточуватимуть студентки.

Ви не повірите! Він пішов далі! Йде працювати в коледж на кафедру “Естрадний вокал”. Буде завкафедри, де багато молодих дівчат. Як вам таке?

– жартома поцікавилась у своїх підписників Катерина Репяхова.

Катерина Репяхова розповіла, де збирається працювати її чоловік Віктор Павлік
Катерина Репяхова розповіла, де збирається працювати її чоловік Віктор Павлік

Кумедно, що новини про другу роботу Віктора Павліка з’явились після того, як Репяхова відповіла на критику в мережі. Раніше одна з підписниць дружини музиканта зазначила, що Репяхова має бути дуже втомленою і нещасною, адже працює більше свого чоловіка. Блогерка відповіла: хоча й у неї більше джерел доходу, ніж в її чоловіка, саме Віктор Павлік заробляє більше та забезпечує родину всім необхідним.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини