“Місяць пошуків, результату – нуль”: Ольга Мартиновська розповіла про проблеми з донькою в Ніцці

Ольга Мартиновська нещодавно розповідала, що вона вирушила до Ніцци разом зі своєю донькою Вірою. Жінці запропонували там роботу, але виникли певні труднощі.

“МастерШеф” Ольга Мартиновська, яка після своєї перемоги стала суддею кулінарного проєкту, нещодавно повідомила про те, що вона вирушає до Ніцци. Жінка вирішила взяти з собою свою доньку Віру, але виникли певні труднощі під час їхнього перебування там. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, з якими проблемами зіштовхнулася Ольга Мартиновська.

Після закінчення зйомок нового сезону “МастерШеф”, Мартиновську запросили на роботу до Ніцци. Ольга шукала собі помічницю у Франції, про що писала у соціальних мережах. Не дивлячись на те, що вона поїхала за кордон, Ольга не перестає підтримувати Україну, влаштовувати благодійні вечори та мотивувати своїх прихильників більше донатити.

На своїй сторінці в соціальній мережі Ольга часто ділиться своїми подробицями з особистого життя. Цього разу Мартиновська вирішила розповісти, що трапилося з нею за час перебування за кордоном. Зірка зникла з медіа-простору, але пояснила це своїм прихильникам.

“Ми трохи зникли в Вірою. Досі в пошуках житла, нові друзі, школа”, – пише Мартиновська.

Ольга Мартиновська розповіла про проблеми з житлом
Ольга Мартиновська розповіла про проблеми з житлом

Жінка розповідає, що вони зі всім впораються, бо Віра – її справжня сила, з нею можна хоча б в розвідку. За місяць пошуків квартири вони так нічого і не знайшли. Ольга шукає квартиру саме в Каннах, бо там сильна прив’язка до роботи. Зірка не втрачає надії, що найближчим часом вони з донькою зможуть заселитися в новеньку квартиру і продовжуватимуть свою адаптацію до нового міста.

“Місяць пошуків квартири = 0. Сильно-сильно шукаємо”, – додає Ольга Мартиновська.

Ольга Мартиновська розповіла про свої проблеми
Ольга Мартиновська розповіла про свої проблеми

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини