Адамчук з “Кварталу” зізналась, хто зараз керує студією: після звільнення Зеленського та Кравець проблем немає

Українська гумористка та актриса Марта Адамчук у нещодавньому інтерв'ю розповіла про те, хто після звільнення Зеленського та Кравець залишився керувати студією "Квартал 95"

Марта Адамчук сьогодні виступає у складі відомого українського проєкту “Жіночий квартал”. У нещодавньому інтерв’ю для програми “Гончарова Подкаст” зірка детальніше розповіла, як сьогодні працює студія та хто стоїть на її чолі після звільнення чи не найвідоміших персон команди.

У ході розмови Марта Адамчук відповіла на чутки щодо того, ніби Олена Кравець мала стати директоркою проєкту “Жіночий квартал”. Зірка зазначила, що вона й сама про це чула виключно на рівні пліток, оскільки навіть у команді шоу про це ніхто не говорив. Разом з тим, додала актриса, наразі це питання взагалі не актуальне, оскільки команди “жіночого” та “звичайного” Кварталу об’єднались.

Особисто нашим, “Жіночим кварталом” керує Саша Пікалов. Напевно, обома “кварталами” – це Женя Кошовий і Саша… Є ще Іра Пікалова, яка в нас як директорка

прокоментувала Марта Адамчук.

Марта Адамчук чесно зізналась, хто наразі керує студією Квартал 95
Марта Адамчук чесно зізналась, хто наразі керує студією Квартал 95

Крім того, знаменитість розповіла й про те, чи виплачують команді зарплатню. Фінансове питання стало чи не найболючішим для багатьох артистів, оскільки після початку повномасштабної війни концертна діяльність перетворилась на благодійну, отже й заробіток зник. Втім, зізналась Марта Адамчук, зарплату студія їм таки виплачує, хоч і символічну.

Разом з тим, українська актриса розповіла, що ніхто не забороняє команді знаходити підробіток “на стороні”. Знаменитість зазначила, що найголовніше – попереджати у разі виникнення важливих проєктів чи концертів, які не стосуються виступів “Кварталу”. Це важливо, аби продюсерам було легше сформувати графік виступів команди.

Марта Адамчук, своєю чергою, дійсно підробляє поза межами “Жіночого кварталу”. Знаменитість зізналась, що вона має власний відкритий ФОП, тому й спокійно виступає та заробляє гроші.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини