Остап Ступка пригадав знайомство з дружиною, яка молодша за нього на 20 років: “Думаю, піду на абордаж”

Відомий український актор та син легендарного Богдана Ступки розповів, як познайомився зі своєю третьою дружиою, яка виявилась молодшою за нього на цілих 20 років

Остап Ступка – один з найвідоміших українських акторів з легендарної династії. Знаменитість сьогодні продовжує свою професійну діяльність. Ба більш, все в артиста склалось успішно не лише в театрі, а й в особистому житті. Сьогодні він одружений втретє, а його обраницею стала на 20 років молодша жінка. У нещодавньому інтерв’ю для “Сніданку з 1+1” Остап Ступка розповів, як та де зустрів своє кохання.

Зірка зізнався, що зустрів свою третю дружину в театрі, втім вона виявилась “по іншу сторону барикад”. Остап Ступка пригадав, що його кохана Дарина була чи не найвідданішою його прихильницею. Вона відвідувала майже кожну виставу та врешті-решт зробила перший крок. Тоді актор не забарився, підтримав ініціативу своєї глядачки. Саме так закрутився зірковий роман.

Остап Ступка пригадав, як та коли зустрів свою третю дружину Дарину
Остап Ступка пригадав, як та коли зустрів свою третю дружину Дарину

Вона була відданою глядачкою. Вона ходила в театр. Так і стається, коли твої фанатки стають твоїми… Але це дуже рідко. Це такі речі – тоненькі

– розповів у коментарі для журналістів Остап Ступка.

Крім того, відомий український актор вирішив детальніше розповісти про те, як саме почались їхні з Дариною стосунки. Артист пригадав, що після однієї з вистав його майбутня дружина завітала до нього в гримерку з величезним букетом троянд. Дарина вирішила висловити симпатію до кумира, подарувавши йому квіти. Остап Ступка пригадав, що його завжди приваблювала зовнішність Дарини, а у день їхнього першого безпосереднього діалогу вона виглядала ще красивіше, ніж зазвичай.

Український актор пригадав, що прийняв від майбутньої коханої букет і попросив її дати номер свого телефону. Ступка зізнався, що вирішив тоді “піти на абордаж” і злукавити перед Дариною – їй зірка пояснив прохання дати йому контакти потребою повідомляти про майбутні виступи. Втім, актор не збрехав і дійсно запрошує дружину на вистави і до сьогодні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини