Санта Дімопулос зізналась, що не планує повертатись з-за кордону до України: життя у Монако припало до душі

Відома українська співачка на початку повномасштабної війни виїхала з рідної країни та найближчим часом не збирається повертатись в Україну. Детальніше Дімопулос розповіла на своїй сторінці

За офіційними даними управління у справах біженців ООН, після 24 лютого 2022 року територію України покинуло близько 7,9 мільйона громадян. Серед них і відома українська співачка Санта Дімопулос, яка після початку повномасштабної війни вирішила вивезти своїх дітей у безпечніше місце. Сьогодні знаменитість мешкає у Монако, втім, зізналась артистка, найближчим часом повертатись в Україну не планує.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість вирішила поспілкуватись зі своїми шанувальниками та запропонувала їм поставити запитання, відповіді на які їх цікавлять найбільше. Одним з таких виявилось питання про те, як знаменитості живеться за кордоном. Санта Дімопулос нагадала, що вона живе не в Іспанії, хоча багато людей вважали, що саме туди переїхала знаменитість.

Санта Дімопулос розповіла про своє життя за кордоном і плани на майбутнє
Санта Дімопулос розповіла про своє життя за кордоном і плани на майбутнє

Артистка зазначила, що принаймні до кінця цього літа вона точно перебуватиме з родиною на території Монако, втім вже почала розмислювати над тим, куди переїхати потім. Санта Дімопулос зізналась, що не хоче і надалі залишатись у цій європейській країні, що на березі Лігурійського моря, втім причин не зазначала, лише натякнувши, що душа прагне до подорожей.

Разом з тим, знаменитість поділилась з шанувальниками і своїми планами на майбутнє. Зірка зізналась, що місце, де вона житиме надалі, залежить від того, де навчатиметься її син. В особистому блозі Санта Дімопулос повідомила, що її з Андрієм Джеджулою син хотів би навчатись у “boarding school”, що означає школу, включно з проживанням. Якщо Дені вдасться вступити у такий навчальний заклад, то разом з молодшою донькою Софією зірка збирається подорожувати світом.

Санта Дімопулос розповіла, які плани має на майбутнє
Санта Дімопулос розповіла, які плани має на майбутнє

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини