“Сергія Дмитровича неможливо замінити”: Нікітюк зізналась, що сумує за Притулою після того, як він її покинув

Відома українська телеведуча й блогерка Леся Нікітюк щемливо звернулась до свого колеги та колишнього співведучого на проєкті "Хто зверху?" Сергія Притули

Сергій Притула є одним з найвідоміших українських телеведучих. Знаменитість почав свою кар’єру на телебаченні багато років тому, втім лише нещодавно з’ясував, що має талант і в іншій сфері. Після початку повномасштабної війни в Україні знаменитість поринув у волонтерську та благодійну діяльність і став не лише найпопулярнішим ведучим, а й одним з найпотужніших волонтерів за останній рік.

В інтерв’ю для Маші Єфросиніної знаменитість зізнався, що не повернеться на розважальне телебачення навіть після завершення війни в Україні. Знаменитість зізнався, що події останнього року його сильно змінили, тому й веселі шоу залишились десь у минулому. Леся Нікітюк зізналась, що буде дуже сумувати за Притулою, адже замінити його не ладен ніхто.

Леся Нікітюк і Сергій Притула довго знімались в розважальному шоу
Леся Нікітюк і Сергій Притула довго знімались в розважальному шоу

Тісна дружба та безпосередня співпраця Лесі Нікітюк і Сергія Притули почалась ще 2018 року. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість зізналась, що їй дуже сумно усвідомлювати той факт, що у новому сезону проєкту “Хто зверху?” вона буде без свого колеги, з яким так звикла працювати в кадрі.

У зверненні до Сергія Притули Леся Нікітюк щемливо зізналась, як насправді ставиться до свого, найімовірніше, колишнього колеги. Зірка зізналась, що настільки важко відпускати ведучого, що іноді навіть доходить до сліз.

Звісно, Сергія Дмитровича неможливо замінити в шоу “Хто зверху?” Це такий високий рівень інтелекту, така велика сила розуму, кмітливості, трішечки аб’юзу. Але я до цього вже звикла

– поділилась з шанувальниками Леся Нікітюк.

Леся Нікітюк і Сергій Притула давно товаришують і поза прицілами камер
Леся Нікітюк і Сергій Притула давно товаришують і поза прицілами камер

Разом з тим, українська ведуча не могла обійтись без жартів і наприкінці свого щемливого коментаря зазначила: охочих може провести на закритий кастинг на посаду Сергія Притули. Втім, забувши про жарти, знаменитість зазначила, що у її нового співведучого має бути власний стиль і харизма, адже спроба скопіювати Притулу стовідсотково обернеться фіаско.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини