Дімопулос зізналась, що думає про ексчоловіка Джеджулу після скандального інтерв’ю: “Не хочеться асоціюватись”

Нещодавно мережу сколихнуло інтерв'ю Андрія Джеджули, в якому він невтішно висловився на адресу сина. Санта Дімопулос висловила своє ставлення до колишнього чоловіка

Деякий час тому відома українська співачка Санта Дімопулос перебувала у стосунках з Андрієм Джеджулою. Хоча пізніше зіркова пара розійшлась, у них залишився спільний син Даніель. Сьогодні знаменитість разом з родиною живе у Франції, втім навіть за кордоном зірку переслідують питання шанувальників про її колишнього чоловіка.

Нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Санта Дімопулос влаштувала спілкування з шанувальниками. Знаменитість запропонувала фанатам поставити їй запитання, які цікавлять їх найбільше, а сама, своєю чергою чесно відповідала. Підписники поцікавились, чи дійсно її колишній чоловік Джеджула такий “поганець”, як про нього деколи пишуть у медіа.

Санта Дімопулос та Андрій Джеджула розійшлись 2010 року
Санта Дімопулос та Андрій Джеджула розійшлись 2010 року

У відповідь на таке запитання відома українська співачка зазначила, що шанувальникам слід розуміти, що вона не може та й не має права говорити все, що думає про свого колишнього цивільного чоловіка. Зірка зазначила, що вважає за правильне мовчати заради свого сина, якому публічні сварки батьків можуть бути дуже неприємними.

Ви ж розумієте, що я не буду відповідати на це запитання, хоча у мене є багато чого сказати. Коли є діти, то це важко і болісно. Дуже хочу захистити свою дитину

– прокоментувала Санта Дімопулос і додала, що вона дуже рада, що її син вже дорослий і цілком спокійно може самостійно “фільтрувати” інформацію та складати особисту думку про людей.

Разом з тим, продовжила знаменитість, останнім часом вона ловить себе на думці, що не хоче асоціюватись з деякими людьми. Санта Дімопулос також зазначила, що вона не хоче коментувати та розповідати публічно про сварки або інші речі, що траплялись у минулому. Пояснює артистка таку позицію тим, що подібна поведінка означає зробити крок у бруд і зганьбити себе.

Санта Дімопулос натякнула, як насправді ставиться до колишнього чоловіка
Санта Дімопулос натякнула, як насправді ставиться до колишнього чоловіка

Нагадаємо, що такі питання від шанувальників “посипались” після останнього інтерв’ю Андрія Джеджули для “ЖВЛ”. Тоді знаменитість заявив, що деякий час він не спілкувався зі своїм сином через, мовляв, різні політичні погляди. Ведучий зазначив, що його син навіть не розуміє, що таке – жити у повномасштабній війні, адже виїхав з України на її початку.

Пізніше артист спростував свої слова про те, що не спілкується з сином, чим сконфузив мережу ще більше.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини