38-річна Тіна Кароль чесно розповіла про свої слабкості, з якими вона намагається боротись: “Я його боюсь”

Українська співачка стривожила шанувальників несподіваними подробицями свого морального стану. Зірка зізналась, що останнім часом вона дуже змінилась, але намагається боротись з собою

Відома українська співачка Тіна Кароль останнім часом стала дуже стриманою та мовчазною. Знаменитість активно веде свій Телеграм-канал, в якому часто ділиться з шанувальниками доволі філософськими зізнаннями, які багатьох змушують замислитись. Життя зірки кардинально змінилось після смерті її чоловіка Євгена Огіра, якого вона кохала всім серцем. Пізніше буття Тіни Кароль, як і всіх українців, розділилось на “до” та “після” – це сталось 24 лютого 2022 року.

Тепер знаменитість усвідомила багато речей, які раніше втікали від її свідомості. Разом з мудрістю до артистки прийшов і сум. Про це Тіна Кароль нещодавно зізналась у своєму Телеграм-каналі. Відома українська співачка розповіла про свої слабкості та припустила, що вони вже стали її частиною. Втім, додала артистка, вона продовжує з ними боротись.

Тіна Кароль розповіла про свій моральний стан, який погіршився останнім часом
Тіна Кароль розповіла про свій моральний стан, який погіршився останнім часом

У месенджері Телеграм зірка опублікувала декілька свіжих фотографій зі своїм зображенням. На кадрах знаменитість позувала у чорній просторій сорочці, а на її обличчі було мінімум макіяжу. Неозброєним оком можна було побачити, що Тіна Кароль не у найкращому настрої. Приховувати від шанувальників правду зірка не стала й чесно пояснила, чому на фотографіях вона не усміхається та не радіє.

Зірка зізналась, що останнім часом вона ніяк не може припинити сумувати. За словами відомої української співачки, як би вона не намагалась побороти поганий настрій і важкий моральний стан, у неї не виходить досягнути бажаного. Тіна Кароль додала, що всередині часто дуже “щемить”. Крім того, артистка ніби сама в себе запитала, чи все нормально у відображенні в дзеркалі.

Тіна Кароль поділилась сакральними думками та показала нові селфі
Тіна Кароль поділилась сакральними думками та показала нові селфі

Завершила своє несподіване зізнання шанувальникам зірка припущенням. Тіна Кароль зазначила, що, можливо, сум вже встиг стати частиною її особистості, а вона насправді не може відшукати спокій з тих причин, що відмовляється приймати себе такою.

Відображення, чи все в ньому ок? Не проходить сум. Я намагаюсь, та ще щемить. Може сум це моє друге я, а я його боюсь

– припустила Тіна Кароль.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини