Погодився після стількох вмовлянь: Надя Дорофєєва вперше заспівала з Михайлом Кацуріним на одній сцені

Українська співачка Надя Дорофєєва тривалий час намагалася вмовити свого коханого Михайла Кацуріна, щоб той заспівав з нею на сцені і він, нарешті, погодився.

Українська співачка Надя Дорофєєва зараз гастролює Україною в рамках свого благодійного туру. Відомо, що співачка вже побувала в десятку міст України і в деякі встигла завітати аж два рази. Крім цього, Надя розповідала, що вже тривалий час не може вмовити свого коханого Михайла Кацуріна заспівати з нею на одній сцені, але після стількох вмовлянь чоловік погодився. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, як все відбувалося.

Як розповів Михайло в одній із соціальних мереж, він вирішив поїхати з Надею в останнє місто її великого туру – Луцьк. Чоловік насолоджувався виступом своєї коханої, аж раптом, дівчина попросила його вийти на сцену і заспівати разом із нею. Не було куди діватися, довелося виходити та співати. Як зізнався Кацурін, йому було страшно, але він отримав великий кайф від виконання пісні на сцені поряд з Дорофєєвою.

“Поїхав в останній концерт туру послухати кохану. Сиджу в залі, нічого не чіпаю. Виходь, каже, співай зі мною. Вийшов, заспівав, ледь не зомлів від страху, кайф дикий”, – написав чоловік.

Надя Дорофєєва заспівала з Кацуріним
Надя Дорофєєва заспівала з Кацуріним

Прихильники були не менш вражені такою подією. Зал заповнився оплесками та щасливими обличчями, а крім спільного виконання пісні “Що б не було” пара потішила фанів палким поцілунком на сцені.

До слова, Надя Дорофєєва вже встигла представити прихильникам кліп на пісню, написану спільно з її коханим Михайлом. У кліпі Кацурін грає на гітарі та насвистує мотив пісні, а Надя співає. Час від часу до виконання пісні доєднується і сам ресторатор. Ця пісня зібрала багато негативних коментарів від хейтерів, які досі вважають Надю Дорофєєву розлучницею, а Михайла – зрадником.

Надя Дорофєєва вмовила Михайла Кацуріна на спільний виступ
Надя Дорофєєва вмовила Михайла Кацуріна на спільний виступ

Користувачі в Мережі звинувачують пару в тому, що вони зруйнували молоду сім’ю Кацуріних і Даша Кацуріна залишилася сама з дітьми. Певно, користувачі не знають про те, що якщо кохання в парі більше немає, то зберігати стосунки тільки заради повної сім’ї – не дуже радісна переспектива для обох. Від цього, навіть, можуть потім страждати діти, коли будуть в свідомому віці бачити огиду батьків один до одного.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини