Віка Булітко з “Дизель Шоу” чесно зізналась, чи вільне її серце: “По обручці на руці, думаю, зрозуміло”

Актриса популярного українського гумористичного шоу прокоментувала своє особисте життя. Вікторія Булітко зізналась, чи перебуває вона зараз з кимось у стосунках

Відома українська актриса та гумористка Вікторія Булітко останнім часом з головою поринула в роботу. Разом зі своїми колегами, командою популярного українського проєкту “Дизель Шоу”, вона працює над створенням нових виступів та концертних програм. Втім, зірка таки намагається знайти час для своїх шанувальників.

Так, наприклад, нещодавно Вікторія Булітко відповідала на запитання фанатів на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Українська актриса запропонувала шанувальникам поставити їй питання, які довгий час не дають їм спокою. Одним з таких очікувано виявилось запитання про особисте життя знаменитості. Підписники поцікавились, чи заміжня вона.

Вікторія Булітко відповіла на запитання шанувальників про своє особисте життя
Вікторія Булітко відповіла на запитання шанувальників про своє особисте життя

Зірка вирішила доволі кокетливо розповісти про те, що так цікавить її авдиторію в блозі в соцмережі Інстаграм. Перш за все, Вікторія Булітко зазначила, що таке питання є доволі некоректним і занадто зухвалим. Втім, відповідь на нього вона таки опублікувала. Знаменитість показала свою фотографію, на якій видно її праву руку, на якій відсутня весільна обручка. Відома українська гумористка зазначила, що саме цей факт і відповідає на питання фанів.

Булітко зізналась, чи перебуває з кимось у шлюбі
Булітко зізналась, чи перебуває з кимось у шлюбі

Слід зазначити, що знаменитість розповіла, чи заміжня вона, втім загалом особисте життя не коментувала. Тож, шанувальникам залишається лише здогадуватись, чи живе у серці їхнього кумира кохання, чи вона наразі самотня.

До слова, особисте життя та романтичний фронт стали не єдиною темою для обговорення з шанувальниками. Один з підписників зірки поцікавився, як їй вдається постійно зберігати красу та залишатись молодою. Знаменитість зазначила, що, певно, річ у правильно підібраних ракурсах та кропіткій роботі гримерів. Слід зазначити, що Вікторія Булітко применшила й власну роль у питанні своєї молодості. З таким завантаженим графіком життя гримерів і правильного ракурсу буде точно не вистачати, аби виглядати так приголомшливо, як артистка.

Вікторія Булітко зізналась, як їй вдається зберігати красу та молодість
Вікторія Булітко зізналась, як їй вдається зберігати красу та молодість

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини