На кого Дан Балан проміняв Тіну Кароль? Закулісні балачки “Голосу країни” пролили світло на стосунки пари

Про стосунки Тіни король і Дана Балана говорила ледь не вся країна. Зовсім нещодавно стало відомо, чим закінчився зірковий союз та чи були в артистів почуття один до одного.

Перші чутки про стосунки двох зірок почали ширитися межею в 2019 році на “Голосі країни-9”. Чоловік разом з Тіною став суддею проєкту і неодноразово під час прямих ефірів “засипав” співачку компліментами. Сама Тіна Кароль намагалася спростувати чутки про роман з молдавським артистом, але Дан Балан продовжував говорити приємнощі в сторону Кароль на широкий загал. Після закінчення проєкту чоловік сказав, що найкращим у проєкті була присутність Тіни.

В десятому сезоні “Голосу країни” зірки випустили дві спільні пісні, але про стосунки від артистів не було офіційного підтвердження. В одному з інтервʼю Катерині Осадчій зірка розповіла, що готова до кохання і хоче мати стосунки з чоловіком, який вже є на горизонті. Імʼя загадкового коханця жінка називати не стала, повідомивши, що хоче залишити це для себе. Артист також прокоментував близькість між ним та Тіною Кароль, але зробив це у своїй загадковій манері.

“Нехай це залишиться у книзі, написаній рукою генія”, – сказав Дан Балан.

Тіна Кароль і Дан Балан познайомились на проєкті Голос країни
Тіна Кароль і Дан Балан познайомились на проєкті Голос країни

Організатор “Голосу країни” Володимир Завадюк також прокоментував цю ситуацію. Прихильники Тіни та Дана засипали його запитаннями про стосунки двох артистів і ігнорувати ці питання стало неможливо через велику кількість осіб, які цікавляться цим.

“Я вірю в хімію між Даном та Тіною”, – розповідав Завадюк.

Чи правда те, що у двох артистів справді були стосунки – досі залишається в секреті. До сьогодні зірки не коментують свої “стосунки” і займаються своєю творчістю. Після проєкту “Голос країни” Дан почав займатися продюсуванням молодої артистки Інді, з якою він почав їздити на концерти та зʼявлятися на різних проєктах разом у вигляді запрошених гостей, а Тіна віддалась власній творчості та пісням.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини