Маленька фанатка Тіни Кароль скопіювала знаменитий образ поп-діви: пишна жовто-блакитна сукня-хмаринка

Найменша фанатка Тіни Кароль підкорює мережу. Її світлини не пропускає навіть сама поп-діва. Дізнайтеся, який образ скопіювала прихильниця артистки та як прокоментувала його співачка.

Популярна співачка Тіна Кароль має чимало прихильників. З багатьма фанатами вона спілкується у мережі, відповідаючи на питання у сторіз чи просто на коментарі. Втім, є одна дівчинка, якій сама поп-діва коментує фото.

До речі, малеча — тезка знаменитості. Її також звати Тіною, а ось прізвище у неї — Синяговська. Вже не вперше дівчинка повторює образ своєї улюбленої виконавиці, але її синьо-жовта сукня викликала справжній фурор.

З Україною в серці. Чудова сукня, як у Тіни Кароль”, — саме так маленька поціновувачка таланту зірки підписала своє фото.

Маленька фанатка Тіни Кароль скопіювала знаменитий образ поп-діви

Чимало позитивних коментарів зібрав стиль цієї крихітної принцеси, але найголовніше визнання лишила сама знаменитість.

“Яка ж ти красуня”, — написала артистка.

Виявляється, не лише фотографіями та косплеями суконь Тіни Кароль захоплюється малеча. Вона — гімнастка, і у свої неповні 10 років вміє робити трюки такої складності, які не під силу навіть зовсім дорослим спортсменкам чи ровесницям. Виграти медаль чи кубок для неї взагалі не проблема. Дуже цілеспрямована дівчинка.

До речі, зі своєю кумиркою вона знайома особисто та має спільну світлину. Співачка дуже надихає цю тендітну прихильницю і дарує чимало радості своєю творчістю. Цікаво, що сторінку в Інстаграмі, де висвітлюється життя дівчинки ведеться не завжди нею самою, а допомагає матуся, яку саму у кадрі неможливо побачити.

Нагадаємо, що Тіна Кароль нерідко запрошувала на сцену до себе діток, а пісня “Україна — це ти” взагалі була натхненна підопічним зірки, Романом Сасанчином.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини