“Який доглянутий”: Ірина Сопонару з “Жіночого кварталу” видала особистість нареченого холостячки Лесі Нікітюк

Особисте життя відомої української телеведучої Лесі Нікітюк цікавить буквально кожного з її шанувальників. Нещодавно колега артистки викрила ім'я її реального нареченого

Відома українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк підкорила шанувальників своїм безперечним почуттям гумору, артистичністю та харизмою. Сьогодні знаменитість продовжує займатись професійною діяльністю, працює на телебаченні та знімає власний проєкт “Ле Маршрутка”. Втім, багатьох фанатів насправді цікавить ще одна річ – як у Нікітюк справи на особистому фронті.

Знаменитість не звикла розповідати про цю частину свого життя, втім нещодавно у мережі випливла правда. Колега Лесі Нікітюк, зірка “Жіночого кварталу” Ірина Сопонару викрила справжнього нареченого української ведучої. Виявляється, його ім’я Рафік і це – собака Нікітюк.

Річ у тім, що знаменитість нещодавно поділилась зі своїми шанувальниками кадром з рідного Хмельницького. На опублікованій фотографії знаменитість позувала разом зі своїм песиком породи вест-хайленд-вайт-тер’єр. До слова, у собаки також є своя сторінка в Інстаграмі.

У коментарях до нового допису Лесі Нікітюк Ірина Сопонару зазначила, що в її колеги дуже красивий і доглянутий собака. Крім того, актриса навіть назвала песика справжнім нареченим. Відома українська ведуча у відповідь зазначила, що в Рафіка нігті виглядають набагато краще, ніж у неї.

У мережі викрили особистість реального нареченого Лесі Нікітюк
У мережі викрили особистість реального нареченого Лесі Нікітюк

До слова, знаменитість не просто так пригадала про “наполіровані” нігті свого песика. Раніше на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка розповіла, що відвела Рафіка до грумера – собачого перукаря. Песику зробили стильну стрижку та “манікюр”. Отже, на опублікованій фотографії при параді не лише знаменита українська ведуча, а і її зірковий пес.

Особисте життя Лесі Нікітюк

Про особисте життя відомої української ведучої насправді відомо мало. Раніше знаменитість зустрічалась зі своїм сусідом і бізнесменом, а справи навіть ішли до весілля. Втім, у лютому 2019 року зірка засмутила шанувальників новиною про те, що розійшлась з коханим.

Що відомо про особисте життя української телеведучої Лесі Нікітюк
Що відомо про особисте життя української телеведучої Лесі Нікітюк

До слова, тоді Леся Нікітюк припускала, що розставання з нареченим трапилось через те, що вона розповіла про стосунки.

Я все одно думаю, що даремно розповіла про ці стосунки. Раптом все обернулося так тому, що я ляпнула, мовляв, я щаслива?

– казала тоді знаменитість.

Можливо, саме тому сьогодні про особисте життя зірки нічого не чути.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини