Світлана Лобода змінюється на очах: співачка подарувала новий будинок сім’ї, яка залишилась без житла

Відома українська співачка Світлана Лобода після свого повернення в Україну почала змінюватися на краще і зайнялася благодійсністю. Зірка подарувала будинок.

Співачка Світлана Лобода після свого повернення в Україну з росії почала активно займатися благодійністю та підтримкою України. Зірка випустила новий альбом, де частина пісень написана українською мовою, перевела свої соціальні мережі на державну і намагається розмовляти в побуті також українською мовою.

Світлана завітала на інтерв’ю до Раміни Есхакзай, що стало великим ексклюзивом. В процесі спілкування виявилося, що співачка подарувала будинок українській сім’ї, яка залишилась без власної домівки через обстріли окупантів.

“Ми побачили про вас сюжет по телевізору, мені здалося, що ви дуже приємнна сім’я і я хочу зроити вам подарунок. Сьогодні, з компанією, яка нам допомагає, ми зробимо вам новий дім за 2 місяці. У вас буде класний модульний дім, в якому буде дві спальні, кухня, гостьова кімната і все буде добре”, – розповідає Світлана Лобода.

Світлана Лобода подарувала будинок українській сім'ї
Світлана Лобода подарувала будинок українській сім’ї

Зірка пообіцяла, що робота над будинком почнеться найближчим часом. Сім’я була дуже рада такому подарунку і спочатку не повірила в таке диво, але подарунок прийняла з радістю і всі члени родини були задоволені.

Раміна розповіла Лободі про те, що про неї говорять колеги з українського шоу-бізнесу. Вони кажуть, що Світлана завжди допомагає людям і підтримує їх в будь-якій ситуації. Навіть самій Раміні зірка пропонувала оплатити декілька послуг, але вона відмовилась. Есхакзай стало цікаво, звідки в співачки така велика опіка над незнайомими людьми.

Світлана Лобода розповіла про свою благодійність
Світлана Лобода розповіла про свою благодійність

Лобода зізнається, що це її проблема, яка пропрацьовується з її психологом. Зірка відчуває багато спічуття і хоче всім допомогти, навіть якщо вона особисто не знає цих людей. Впродовж всього життя Лобода намагається бачити в кожній людині тільки хороше.

“Може це моя захисна реакція, може це я хочу допомогти собі. Моя психолог каже, що я в ролі рятувальника. Я дуже люблю дітей, люблю їм допомагати і якби в мене не була така насичена робота, то в мене було би дуже багато дітей. Я хочу всім допомагати”, – зізнається зірка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини