Топольський з “Холостяка-12” зізнався, як змінилось його ставлення до жінок після шоу: “Став більш вибірковим”

Алекс Топольський став головним героєм нового сезону популярного реаліті-шоу "Холостяк". На своїй сторінці чоловік розповів про внутрішні зміни після участі в проєкті

Підприємець і бізнесмен Алекс Топольський вже довго живе та будує кар’єру за кордоном. Особливу популярність серед української авдиторії чоловік здобув після участі в телепроєкті “Холостяк-12”. Переможницею нового сезону реаліті-шоу стала модель Катерина Лозовицька, втім побудувати щасливі стосунки закоханим не судилось – незадовго після завершення проєкту вони розійшлись.

До слова, сьогодні в Алекса Топольського вже є нова дівчина, яку він зустрів на Балі. Про неї чоловік багато не розповідає, втім час від часу в особистому блозі Топольського у соціальній мережі Інстаграм з’являються нові цікаві деталі та історії. Так, наприклад, нещодавно знаменитість вирішив поділитись із шанувальниками розповіддю про те, як змінилось його ставлення до жінок після “Холостяка”.

Алекс Топольський розповів про ставлення до дівчат після Холостяка-12
Алекс Топольський розповів про ставлення до дівчат після Холостяка-12

У новому дописі головний герой “Холостяка-12” зізнався, що участь у такому проєкті була для нього експериментом, після завершення якого він довго аналізував усе, що відбувалось з ним. Алекс Топольський зазначив, що одразу після участі в шоу він довго спостерігав за собою та своєю реакцією на ті чи інші ситуації, пригадував зустрічі з учасницями проєкту та аналізував, наскільки щирими вони були з ним.

“Я ще більше переконався, що не все виглядає так, як є насправді. Всі ці маски, ігри, удавані посмішки та плітки – однозначно не моє. Після проєкту я однозначно став більш вибірковим”, – зізнався Алекс Топольський.

Разом з тим, додав знаменитість, він вибірковість полягає не в тому, щоб звертати всю увагу лише на зовнішність. Чоловік зізнався, що це для нього теж важливо, втім куди важливішою є поведінка та особистість жінки. Алекс Топольський зазначив, що після участі в шоу він почав придивлятись до слів, жестів, міміки. Крім того, тепер для нього важливо якомога краще дізнатись людину, до якої відчуває симпатію.

Алекс Топольський розповів про внутрішні зміни після участі в Холостяку
Алекс Топольський розповів про внутрішні зміни після участі в Холостяку

Крім того, зізнався Топольський, він звик дослухатись до своєї інтуїції, яка допомогла йому познайомитись з новою дівчиною.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини