Зірка “ТСН” Алла Мазур повідомила про смерть свого тата: “Ми провели тебе до мами, на Небо”

Відома українська ведуча в особистому блозі повідомила сумні новини. У засвіти відійшов рідний батько, який виховав легенду українського телебачення

Сьогодні, 27 березня, Алла Мазур на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм повідомила сумні новини. Батько української телеведучої Григорій Мазур відійшов у засвіти після перенесеного інсульту. Знаменитість у новому дописі поділилась щемливими спогадами про найріднішу людину в житті та зізналась, що вся родина горює, перебираючи спільні фотографії з померлим батьком зірки.

За життя тато відомої української телеведучої був дантистом та залишив Аллі Мазур лише найкращі спогади про себе. Знаменитість зізналась, що з самого дитинства у неї з батьком був особливий зв’язок. Згадуючи про минуле, зірка українського телебачення зізналась, що тато настільки сильно її любив, що одного разу навіть дозволив доньці навчитись на своєму волоссі крутити бігуді.

Алла Мазур показала архівні фотографії зі своїм батьком
Алла Мазур показала архівні фотографії зі своїм батьком

У новому дописі знаменитість також пригадала, як намагалась підійняти настрій своєму татові. Тоді, зізнається ведуча, вона навіть не підозрювала що цей Новий рік стане для них останнім, що вони зустріли разом.

“Я купила нам всім святкові светри і наполягла, щоб ми зустрічали 2023 саме так: бо треба ж якось підняти настрій, коли тебе обстрілюють? І ось які ми красиві з тобою, в наших яскравих светрах… Я тоді ще не знала, що новий рік – разом зустрічаємо востаннє. У нас ще було стільки планів на літо… І навіть коли навалилась хвороба – ти не здавався наслідкам інсульту, я годувала тебе з ложечки і вірила, що – прорвемося… Не вдалося. Ми провели тебе до мами, на Небо. І все ще плачемо, перебираючи дитячі фото. Бо залишаємося вашими дітьми”, – щемливо написала про татову смерть Алла Мазур.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини