Не вміє готувати, але має суперздібність: Тіна Кароль здивувала всю Україну своїми секретами

Відома українська співачка Тіна Кароль має не лише потужний голос і безумовний сценічний талант, а й несподівану суперздібність. Зірка зізналась, про що йде мова

Тіною Кароль захоплюються мільйони шанувальників. Знаменитість давно здобула приголомшливу популярність і славу, а її творчість виявилась до вподоби багатьом українцям. Сьогодні Тетяна Ліберман, як звати артистку насправді, вражає не лише ліричними піснями та вдалими кліпами, а й своєю харизмою та жіночністю.

За особистим життям знаменитості її шанувальники стежать дуже уважно, не минаючи ні один факт чи новину. Втім, б’ємось об заклад, що про цю суперздібність знаменитості знали не всі. В одному з випусків українського шоу “Ігри талантів” Тіна Кароль зізналась, що у неї виходить найкраще за все.

Тіна Кароль назвала свою суперздібність
Тіна Кароль назвала свою суперздібність

Відоме українське шоу талантів має постійну рубрику – відгадування суперздібностей популярних зірок. Спершу знаменитості повинні натякнути, з якою сферою пов’язані їхні вміння, а фанати мусять здогадатись, про що саме йде мова. Найпідступніша частина полягає в тому, що відгадати суперздібність дуже важко, адже артисти навмисно намагаються заплутати глядачів.

Так, наприклад, Тіна Кароль зазначила, що для того, аби продемонструвати свою суперздібність, їй знадобилася б голка та нитка. Чимало шанувальників могли б подумати, що зірка любить вишивати. Насправді це майже правильна відповідь. Головне вміння знаменитості – вміння зашивати.

Тіна Кароль розповіла про свої надзвичайні вміння
Тіна Кароль розповіла про свої надзвичайні вміння

Відома українська співачка зізналась, що вміє орудувати голкою з ниткою. Втім, слід пригадати, що не у всіх господарських сферах знаменитість відрізнилась. Раніше Тіна Кароль розповідала, що вона не вміє готувати. Хоча чимало людей воліли б мовчати про цю частину свого життя, артистка у програмі “ЖВЛ” чесно зазначила: вона до плити не торкається, адже готувати зовсім не вміє.

Знаменитість розповіла, що генетично вона схильна набирати зайву вагу, тому уважно слідкує за своєю фігурою, зокрема, раціоном. Оскільки сама зірка собі їжу не готує, то раціон складає із заздалегідь приготованих страв. Єдине, що в Тіни Кароль вдається на кухні – це соління ягід. Цьому вона навчилась декілька років тому та запевняє, що це частування є дуже смачним.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини