Колумбійський красень Ектор Хіменес-Браво заговорив про кохання: “Має смак найвищого рівня адреналіну”

Відомий український кулінар і ресторатор колумбійського походження розповів про кохання під час війни. Знаменитість зізнався, що вважає його ризикованим

Ектор Хіменес-Браво народився та виріс у Колумбії, втім буремне життя привело знаменитість до України, в яку він закохався з першого погляду. Вже багато років кулінар і ресторатор живе та будує країну в Києві. Знаменитість підкорив не одне серце та завоював повагу та прихильність глядачів. Сьогодні Хіменес-Браво – головний суддя “МастерШеф”, найвідоміший шеф країни, ресторатор та успішний блогер.

Інтерес публіки до знаменитості неможливо переоцінити. Нещодавно Ектор Хіменес-Браво дав інтерв’ю для українського видання “Люкс ФМ”, в якому розповів чимало цікавих речей. Інтерв’ю проходило у бліц-форматі – знаменитість коротко, але змістовно відповідав на запитання.

Ектор Хіменес-Браво у невеличкому інтерв'ю розкрив чимало подробиць особистого життя
Ектор Хіменес-Браво у невеличкому інтерв’ю розкрив чимало подробиць особистого життя

У новому інтерв’ю відомий український кулінар висловився про те, яке “на смак” кохання під час війни. На думку Ектора Хіменеса-Браво, воно має присмак шаленого адреналіну, оскільки в будь-який момент може перерватись.

Продовжуючи тему любові, слід зазначити, що зірка також висловився й про українську мову. Ектор Хіменес-Браво зізнався, що найкрасивішим українським словом вважає “кохання”.

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво розповів про кохання під час війни
Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво розповів про кохання під час війни

Крім того, знаменитість також розповів і про те, чим мотивує себе протягом останнього надважкого року. Відомий український кулінар зазначив, що йому дуже допомагає спорт. За словами Ектора Хіменеса-Браво, саме тренування дають йому сил і натхнення прокидатись і вставати з ліжка кожного ранку. Крім того, надихає кулінара не лише спорт, але й люди, що його оточують. Знаменитість зізнався, що саме від людей, а особливо – українців, він сьогодні черпає натхнення.

Разом з тим, заняття спортом – не єдина річ, якою у вільний час займається зірка. Знаменитість також зізнався, що полюбляє готувати, коли в нього з’являється вільна хвилинка. Здавалося б, цього Екторові вистачає й на роботі, проте кулінар не полишає улюбленої справи, навіть коли відпочиває від професійної діяльності.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини