“Весілля буде, або ні”: солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька засвітила в Мережі весільну обручку

Відома українська співачка Олександра Заріцька випадково засвітила в Мережі фотографію з весільною обручкою. Однак, офіційної заяви про весілля поки не було.

Українська співачка Олександра Заріцька все більше підігріває чутки про власне весілля. Дівчина презентувала свою нову пісню, на обкладинці якої вона постала в образі нареченої, але це ще не все. Редакція сайту Добрі новини натрапила на дещо цікаве.

Днями, співачка публікувала відео зі своєї поїздки італійськими вуличками і на безіменному пальчику правої руки можна було помітити обручку, яка дуже нагадує весільну. Прихильники почали припускати, що образ нареченої у кліпі на нову пісню – це не просто збіг, а прямий натяк на весілля. Дівчина говорила про цю подію в одному з викупсків “ЖВЛ”, але швидко виправилась, залишивши інтригу, чи жартує вона, чи ні.

“Весілля в мене буде і дуже скоро, можливо. Або ні. Ніхто цього не знає”, – розповіла Заріцька.

Олександра Заріцька показала весільну обручку
Олександра Заріцька показала весільну обручку

Офіційних коментарів про заручини не було ні від неї, ні від її коханого Павла. Дівчина дуже рідко показує свого коханого, бо вона не з тих, хто любить на кожному кроці кричати про своє особисте життя, але відомо, що її хлопець є музикантом-початківцем.

“У стосунках я люблю тишу і приватність, що зберегти це все для нас двох. Поки без подробиць, але не зарікаюсь. Можливо, захочу розповісти більше”, – казала колись співачка.

Олександра Заріцька презентувала нову пісню
Олександра Заріцька презентувала нову пісню

Втім, поки Саша мовчить про свої стосунки, але чутки про її одруження все більше і більше закріплюються серед її прихильників. Сподіваємося, що виконавиця найближчим часом розповість, чи правда те, що її коханий зробив пропозицію Олександрі і коли фанам чекати на весільну церемонію, аби привітати майбутніх молодят.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини