Народили дітей “випадково”: Полякова і Єфросиніна зізналися, що завагітніли, але не хотіли ставати матерями

Популярні зірки Оля Полякова і Маша Єфросиніна вирішили розповісти про себе несподівану правду, розкривши всі подробиці особистого життя. Дізнайтеся, чому материнство не було ціллю номер один для цих жінок.

Маша Єфросиніна та Оля Полякова створили популярний проєкт “Дорослі дівчата”, де обговорюють дуже цікаві та навіть потаємні теми. Нещодавно зірки підняли важливе питання про вагітність та появу своїх дітей.

Виявляється, материнство було для цих знаменитостей далеко не рожевою мрією. Суперблондинка взагалі не стала приховувати, що дітей вона ненавиділа. Втім, доля вирішила інакше. Тест показав дві смужки, а першою людиною, хто дізнався, що у співачки був первісток стала її мама. Цікаво, що Ольга підозрює, що саме її обранець міг підлаштувати все так, аби з’явилася на світ їхня дочка Маша.

Полякова і Єфросиніна зізналися, що завагітніли, але не хотіли ставати матерями

Цікава ситуація була у Маші Єфросиніної. Їй було 24 роки, коли вона дізналася, що носить під серцем немовля. Для ведучої це стало справжньою несподіванкою, адже у ті часи вона активно займалася кар’єрою, а її обранець, Тимур, розвивався, як бізнесмен.

“Мені здавалося, що я чайлд-фрі… В мене трапилася істерика”, — розповіла зірка.

Єфросиніна поділилася, що у неї сталася справжня паніка, коли вона усвідомила думку про неминуче. Умов для комфортної появи дитини на світ тоді у її молодої родини не було, адже все життя зірки було зайнято саме телевізійною кар’єрою.

Важливо, що попри свої емоції, в обох артисток не було думок про те, щоб позбутися дитину та популярні жінки вирішили, що малюкам потрібно народитися на світ.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна й Оля Полякова згодом подарували своїм обранцям ще по одній дитині, яких просто обожнюють. Знаменитості не шкодують про свій досвід, а зараз свої переживання згадують з усмішкою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини