Брунатні очі, чорна шевелюра і молдавський шарм: ось чим Дан Балан підкорює серця жінок (ФОТО)

Молдавський мачо Дан Балан став надзвичайно популярним в України. Чим так підкорив серця наших поціновувачок шоу-бізнесу знаменитий артист, перед яким не встояла навіть Тіна Кароль?

Молдавський співак Дан Балан став справжнім українським улюбленцем ще задовго до його появи у проєкті “Голос країни”. Гурт “O-Zone”, де головним обличчям став саме цей кумир мільйонів у 2003-му році випустив трек “Dragostea Din Tei”, який приніс славу колективу по всьому світові. Не було жодної дискотеки чи вечірки, де б не лунала ця композиція.

Особисте життя Дана Балана
Ось чим Дан Балан підкорює серця жінок

Втім, побачити справжній характер та темперамент артиста всім вдалося лише у 2019-му році, коли співак став тренером на телеканалі “1+1”. Одразу коло музиканта зібралося чимало фанаток, які оцінили справжній молдавський шарм: темну кучеряву шевелюру та бездонні брунаті очі.

Подейкували, що серце артиста вдалося підкорити учасниці “Голосу країни” Оксані Мусі, яка і стала підопічною знаменитості, але навіть цій жінці з чистим серцем та неймовірним голосом не вдалося перевершити Тіну Кароль.

Про роман поп-діви та закордонного красеня чутки не припиняються і досі, а, коли популярна білявка вирішила дати концерт у Кишиневі, вся преса розтиражувала новину про те, що зірка насправді їде за кордон не лише до своїх прихильників, а й побачитися з колишнім колегою по знімальному майданчику.

Тіна Кароль і Дан Балан на Голосі країни
Ось чим Дан Балан підкорює серця жінок

Та всіх подробиць особистого життя Дана Балана не вдалося розкрити ще нікому. Подейкують, що красень, який підкорює з першого погляду, був одруженим та має дитину. Деякі закордонні ЗМІ приписували йому романи з балканськими моделями. Сам же ж популярний чоловік воліє замовчувати реальний стан речей.

Нагадаємо, що у 2021-му році артист почав поступово зникати з медійного простору, де він нині — достеменно не відомо.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини