Скільки витрачає на себе Тіна Кароль: всі витрати дружини Євгена Огіра, яка утримує дім і навчає сина в Англії

Популярна співачка Тіна Кароль ніколи не розкриває своїх гонорарів та не розповідає таємниць про свої гонорари. Втім, зірці так і не вдалося приховати, що вона живе, як пересічна особа.

Тіна Кароль. Героїня цього матеріалу дуже відкрита до своїх прихильників, але все ж таки має свої таємниці. Артистка ніколи не розповідає про свої статки та навіть після втрати свого чоловіка Євгена Огіра не наважилася розповісти про те, з яким спадком її лишив обранець. Та не важко зрозуміти, що знаменитість далеко не бідує.

Чого вартує лише її будинок за Києвом. Відомо, що зірка має маток у селищі Зазим’я. Якщо подивитися на вартість тамтешніх апартаментів, то можна побачити, що ціни далеко будуть не по кишені простим вчителям чи лікарям: доведеться витратити щонайменше мільйон гривень, аби придбати дім навіть просто без ремонту.

Скільки витрачає на себе Тіна Кароль

Важко навіть уявити, скільки піде газу на опалення такої махини взимку та скільки коштів потрібно буде витратити на утримання прибудинкової території. Звісно, такими питаннями у Кароль опікується команда.

Наступна стаття витрат, про яку потрібно думати співачці — це навчання сина Веніаміна. Відомо, що хлопчик зараз у Британії, він ходить до тамтешньої школи та проживає у комфортних умовах, спілкуючись з однолітками. Відомо всім, що у Королівстві освіта — одна з найдорожчих. Огір-молодший же відвідує Repton Preparatory School. Вартість навчання там складає понад 13 тисяч фунтів стерлінгів за семестр для тих, хто проживає в інтернатів та 10 тисяч для англійців, які просто їздять туди на уроки. На наші гроші — це майже півмільйона гривень.

Скільки витрачає на себе Тіна Кароль

Не економить зірка також і на своїх сукнях, з’явившись раз на публіці у платті за 340 тисяч. Вже не раз артистку бачили у дизайнерських нарядах від іменитих кравців.

Нагадаємо, що після смерті Євгена Огіра співачка ще й утримувала розкішний автопарк свого обранця.

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини