Надя Дорофєєва виходить заміж? Екс-кохана Володимира Дантеса показала коштовну каблучку

Українська співачка Надя Дорофєєва приголомшила Мережу загадковим фото з каблучкою на безіменному пальці. Прихильники почали розпитувати, чи виходить зірка заміж.

Українська співачка Надя Дорофєєва минулого року оголосила про розлучення з Володимиром Дантесом. Пара пробула 11 років разом, 6 з яких – у шлюбі. Така новина стала справжньою сенсацією, але не менш вразило публіку те, що тепер Надя будує стосунки з колишнім другом Дантеса – Мішею Кацуріним. Пара досі збирає багато хейту після публікації чергового фото в Мережі.

Не забуває дівчина не лише про фото з коханим, але й про відео чи фото з виступів, благодійні акції та просто невеликі подробиці зі свого особистого життя. Днями, співачка опублікувала інгтригуюче фото з каблучкою на безіменному пальці. Прихильники почали будувати версії про те, що Михайло Кацурін зробив їй провозицію. Одна з фанів запитала, чи це одна вона бачила весільну обручку на фото, але Надя Дорофєєва її заспокоїла.

“Це просто каблучка”

Надя Дорофєєва показала каблучку на безіменному пальці
Надя Дорофєєва показала каблучку на безіменному пальці

На інших фото Надя Дорофєєва постала в досить стильному та сміливому образі. Для себе зірка обрала коротку спідницю з розрізом на нозі, пишний худі без капюшону і сорочку, комірець якої виглядає з-під кофти. Доповнила образ дівчина брендовими кросівками від PUMA. До речі, співачка є амбасадором цього бренду, тому залюбки показує образи з цим стильним взуттям.

Надя Дорофєєва виходить заміж?
Надя Дорофєєва виходить заміж?

Завершує її образ не менш стильна зачіска – два хвости-гульки, зібрані біля плечей, легкий невагомий макіяж та манікюр яскраво-синього кольору. Такий колір зараз користується попитом серед українських красунь, тому можете взяти для себе на замітку, якщо вам от-от потрібно обновити ваші нігтики.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини