Купила “Dyson”, щоб сушити після купання собаку: Леся Нікітюк показала, чим займається вдома у батьків

Відома українська телеведуча насмішила шанувальників новою кумедною історією, пов'язаною зі своїм песиком. Зірка показала Рафіка вдома у батьків після купання

Леся Нікітюк завжди славилась неймовірним почуттям гумору та вмінням розвеселити навіть у найсумніших ситуаціях. Саме за це сотні тисяч шанувальників полюбили знаменитість, як рідну людину або дуже близьку подругу. Сьогодні відома українська телеведуча, крім своєї професійної діяльності, також займається блогерством.

Зірка активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм, де не забуває розповісти буквально про все, що відбувається в її житті. Так, наприклад, нещодавно Леся Нікітюк розповіла, що вирушила до батьківського дому на Хмельниччині. До слова, дорогою додому знаменитість оштрафувала поліція. Про це вона також розповідала у своєму блозі.

Леся Нікітюк активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм
Леся Нікітюк активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм

Втім, крім штрафів і новин про своє особисте життя на сторінці зірка ділиться й розповідями про того, хто займає в її житті особливе місце – про свого песика Рафіка. Зірковий собака породи вест-хайленд-уайт-терьер давно закохав у себе буквально всіх підписників своєї хазяйки. Саме тому Рафаель часто показується на сторінці “матусі”.

Так сталось і днями. Нещодавно відома українська ведуча показала, як проводить час вдома у батьків. Знаменитість вирішила привести свого собаку до ладу й добряче його викупати. Після банних процедур зірка записала відео, на якому продемонструвала рівень дресування Рафіка та його з хазяйкою взаєморозуміння. На опублікованих кадрах пес витирався після купання самостійно, слідуючи вказівкам Нікітюк.

Леся Нікітюк показала, як її пес Рафаель самостійно витирається після купання
Леся Нікітюк показала, як її пес Рафаель самостійно витирається після купання

Втім, найкумеднішим виявилось навіть не це. Пізніше знаменитість опублікувала відео, на якому показала фінальний крок у “марафеті” Рафіка. Зірка вирішила добре просушити шерсть собаки, щоб той не захворів. Користувалась вона феном від бренду Dyson, який коштує щонайменше 600 доларів або 22 тисячі гривень.

Відома українська ведуча сушить шерсть собаки феном від Dyson
Відома українська ведуча сушить шерсть собаки феном від Dyson

Звісно, знаменитість передусім купила дорогий девайс для того, щоб доглядати за власним волоссям. Втім, той факт, що Леся Нікітюк сушить феном від Dyson свого песика, демонструє рівень її любові до улюбленця.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини