Має власний сад і город, вирощує овочі, займається танцями: що робить Влад Яма в США після втечі з України

Відомий український хореограф і шоумен Влад Яма ще на початку повномасштабної війни в Україні разом із родиною покинув рідну країну. Чим сьогодні займається знаменитість за кордоном?

Виїзд відомого українського хореографа Влада Ями з України став чи не найголовнішим скандалом минулого року. Ще на початку повномасштабної війни, 24 лютого 2022 року, знаменитість разом із дружиною виїхав до США. До слова, пізніше зірковий колега хореографа Євген Кот припустив, що зірка незаконно виїхав з України.

Слід зазначити, що невтішні коментарі Влад Яма отримує не лише від своїх колег, а й від підписників у соціальній мережі Інстаграм. На всі питання щодо законності свого виїзду з України, зірка не дає конкретної відповіді, а його дружина Ліліана зазначає: у кожного своя історія й свої причини. Хай там як, схоже, хореограф чудово влаштував своє американське життя.

Влад Яма нині живе з дружиною та сином далеко за межами України
Влад Яма нині живе з дружиною та сином далеко за межами України

Попри все відомий український шоумен продовжує активно вести особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. На своїй сторінці знаменитість часто показує фотографії – архівні та свіжі. Нещодавно, наприклад, Влад Яма опублікував фотографію свіжих овочів і фруктів, красиво зібраних на тарілці. До нової Історії в соцмережі хореограф додав хештег “своє”, отже можна зробити висновок, що у США зірка облаштував власний невеличкий город і сад, де й займається вирощуванням такого багатства.

Крім такого несподіваного хобі, Влад Яма також не забуває підтримувати себе у фізичній формі. Знаменитість навіть за кордоном продовжує займатись хореографією, про що свідчать регулярні фото та відео із занять танцями.

Слід зазначити й те, що за кордоном відомий український шоумен приділяє увагу й своєму синові Леону. Разом із дитиною зірка робить уроки.

Влад Яма показав, чим займається у США після виїзду з України Відомий український хореограф розповів про свої заняття у США

Неможливо оминути увагою той факт, що знаменитість, найімовірніше, дуже сумує за своїм минулим життям і рідною Україною. Річ у тім, що відомий хореограф часто публікує на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм архівні фотографії з сином, дружиною, колегами з України та батьками. Влад Яма найчастіше ніяк не коментує кадри.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини