Привід знайшовся сам по собі: Віра Брежнєва відлетіла на важливу зустріч до США без Костянтина Меладзе

Відома українська співачка розкрила несподівану правду про реальну мету своєї поїздки до США. Виявляється, за кордоном Віра Брежнєва зустрілась із дуже важливою людиною

Відома українська співачка Віра Брежнєва нещодавно вирішила потішити свою старшу доньку, яка сьогодні живе за кордоном. Знаменитість зробила дівчині сюрприз – купила квитки на літак і прилетіла до Соні Войченко у США. Днями донька Брежнєвої відсвяткувала свій 22-й день народження, тому цей день зіркова мама вирішила провести з донечкою.

Після тривалої розлуки зіркова родина возз’єдналась. Про це на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм повідомила українська співачка. Знаменитість опублікувала фотографії з Лос-Анджелесу, а також пригадала й день народження своєї старшої донечки 22 роки тому. Соня Войченко виросла доволі схожою на свою зіркову мам – це видно зі свіжих фото, які Брежнєва опублікувала у своєму блозі.

На кадрах дівчина позувала у джинсовій куртці з цікавим принтом, з коротким білявим волоссям та, що найголовніше, яскравою й щирою усмішкою на обличчі. Зіркові мама й донька вирішили поснідати в одному із закладів Лос-Анджелесу, а Віра Брежнєва навіть показала, як їй робили свіжий ранковий сік.

Віра Брежнєва полетіла в США до своєї старшої донечки
Віра Брежнєва полетіла в США до своєї старшої донечки

У важливий день для родини Брежнєвої артистка вирішила пригадати день своїх пологів. Зірка назвала його справжнім дивом і зізналась: у ранок дня, коли народилась Соня, вона дуже захотіла борщу. Знаменитість зазначила, що час пролетів дуже швидко, й вона насправді навіть не встигла помітити, як її старша донька відсвяткувала своє 22-річчя.

“Зачекайте, перемотування назад. Я прокинулася, дико захотіла борщу на сніданок, але раптом відійшли води. І далі вже 22 роки, як у тумані”, – пожартувала Віра Брежнєва.

Крім того, відома українська співачка опублікувала свіжу фотографію зі своєю старшою донькою Сонею. На кадрі видно, що дівчина вже навіть переросла маму – зріст Войченко дещо більший за мамин. Попри все, зовнішньо мама й донька дуже схожі.

Віра Брежнєва поділилась спогадами та свіжими фото з нагоди дня народження доньки 
Віра Брежнєва поділилась спогадами та свіжими фото з нагоди дня народження доньки

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини