“Маленьке питання-проблема”: Аліна Гросу публічно і на всю аудиторію розповіла секрети меншого брата

Українська співачка Аліна Гросу попросила поради в прихильників. Зірка не стала приховувати проблеми її меншого брата і поцікавилася, як краще зробити.

Українська співачка Аліна Гросу стала відомою ще в дуже юному віці. Її пісня про маленьку бджілку розлетілася всією Україною та її наспівувала вся малеча разом з батьками. Станом на зараз, зірка також займається музикою, підтримує Україну під час повномасштабного вторгення і намагається підтримувати своє здоров’я в тонусі.

Нещодавно, зірка була в Індії на 21-денній реабілітації після своєї операції та зізналася, що схудла там на 5 кілограмів. Аліна не засмутилася втратою кілограмів, а навпаки зраділа, бо вона привела себе в свою ідеальну форму. Після цього Гросу переїхала до Сполучених Штатів і розповідає прихильникам подробиці зі свого особистого життя.

Крім цього, зірка ділиться не лише позитивними історіями, але негативними. Дівчина вийшла у сторіз зі зверненням до своїх прихильників. Справа в тому, що в Аліни є менший брат, в якого є певні проблеми зі здоров’ям.

Українська співачка Аліна Гросу розповіла про меншого брата
Українська співачка Аліна Гросу розповіла про меншого брата

“Всім привіт, я зараз літаю по справах і в мене маленьке питання-проблема. Наступного року мій менший братик йде до першого класу і йому потрібно носити окуляри за станом здоров’я, тому він їх активно носить. Чи не будуть однолітки його цькувати, діставати або хейтити? З цим зараз є якісь проблеми?”, – стурбовано запитала Аліна Гросу.

Раніше й справді, в школі недолюблювали дітей, які носять окуляри, але зараз з цим вже немає таких проблем. Наступне покоління дітей росте більш виховане та з розумінням про те, що проблеми з зором не залежать від тієї людини. Це може бути вроджена або набута вада з певних причин, тому дітки не ображають одне одного.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини