Кацуріна залишила Дантеса самого в Києві через дитину: довелося поспіхом їхати до хворої доньки у Варшаву

Рестораторка та дизайнерка Даша Кацуріна зізналася, що їй довелося їхати у Польщу значно раніше запланованого терміну. Справа в тому, що її донька сильно захворіла.

Українська рестораторка та дизайнерка Даша Кацуріна продовжує будувати стосунки з Володимиром Дантесом. Пара не дуже активно говорить про свої стосунки, але Володимир Дантес запевняє, що в їхньому житті все дорбе і немає приводу для хвилювань.

Дівчина ще декілька днів тому будувала плани в Києві та розписувала собі кожну хвилинку і раптом їй довелося терміново їхати до Варшави. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, що трапилося. Як зізнається сама Кацуріна, в її доньки почалися серйозні проблеми зі здоров’ям, про які стало відомо зовсім нещодавно. Щойно Даша дізналася про погіршення стану доньки Саші – відклала всі справи та виїхала з України до рідної донечки.

“Я вчора: все розплановано на дві години вперед. Дізнаюся, що у Саші запалення легенів, є варіант госпіталізації. Я сьогодні: мама у Варшаві”, – розповіла лизайнерка.

Донька Даши Кацуріної серйозно захворіла
Донька Даши Кацуріної серйозно захворіла

Для чого Даша перед цим приїздила до Києва – невідомо. Зірка опублікувала щасливе фото з Володимиром Дантесом і не рокривала деталей свого перебування у столиці. Можливо, її візит пов’язаний зі стартом нової колекції одягу, який вона днями анонсувала. Прихильники Кацуріної вже встигти розкритикувати її за захмарні ціни на базові речі в гардеробі. Як кажуть користувачі Мережі, звичайна кофта не повинна коштувати 88 доларів.

Донька Даши Кацуріної погано себе почуває
Донька Даши Кацуріної погано себе почуває

Одна з дівчат хотіла придбати якусь новеньку річ, щоб підняти собі настрій, але після побачених цін її бажання вмить кудись зникло. Ціни на її нову колекцію стартують від 88 доларів за звичайний базовий лонгслів, а спортивний костюм можна придбати за 230 доларів. На думку модниць, така ціна є занадто великою для бренду, який не є загальновідомим і за такі кошти можна замовити якісну брендову річ з Америки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини