Артистична донька і дорослий син з особливими потребами: як виглядають діти зірки Слави Фролової

Зірка проєкту "Україна має талант" Слава Фролова запам'яталася глядачам як добра та поступлива суддя, але чи така ж добра жінка зі своїми дітьми?

Слава Фролова досить миттєво стала знаметиною і отримала велику прихильність від українських глядачів. Однак, зірка не захотіла продовжувати свою кар’єру на телебаченні, тому прийняла рішення покинути проєкт “Україна має талант”. Віддані прихильники тривалий час сподівалися, що зірка просто взяла собі творчу відпустку, але Слава так і не повернулася на телебачення. Своє життя вона вирішила присвятити вихованню дітей та благодійності.

Екс-суддя “Україна має талант” має двох дорослих дітей – старший син Марк та молодша донька Серафіма. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, як зіркові діти виглядають зараз. В своїх соціальних мережах Фролова не часто ділиться подробицями зі свого особистого життя, але можна вловити фотографії її дітей, які вже стали зовсім дорослими.

Слава Фролова показала дорослого сина
Слава Фролова показала дорослого сина

В сина Марка є розлад аутистичного спектру. Це означає, що в хлопця порушена емпатія, але, за словами Слави, це не завадило хлопчику вирости дуже хорошим та чуйним молодим чоловіком.

“Я знаю, як йому було складно і як складно ще буде, але я знаю, що він зі всім впорається”, – каже Слава.

Зіркова суддя пишається досягненнями свого сина і залюбки розповідає про його захоплення. Марк – юний художник і в нього є власна сторінка з роботами в одній із соціальних мереж.

Як виглядають діти Слави Фролової

Як виглядають діти Слави Фролової

Дівчинка Серафима частіше зустрічається в профілі зіркової мами, але відомо, що в жінки була ще одна донечка. Нажаль, дівчинка померла від вади серця. Слава розповідала про це під час благодійної акції, яка спрямована на допомогу дітям з такими вадами.

Популярне

Подібні новини