“Знову щаслива”: Камалія розповіла, куди найперше повела дітей та чоловіка-мільярдера після приїзду в Україну

Нещодавно родина відомої української співачки знову повернулась до України. На особистій сторінці знаменитість показала, куди вони всі разом вирушили

Відома українська співачка Камалія давно здобула звання найбагатшої артистки країни. Втім, окрім основної професійної діяльності, знаменитість також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. На своїй сторінці зірка підтримує зв’язок із шанувальниками й розповідає їм про останні події зі свого життя.

Так, наприклад, нещодавно мати Камалії Захур святкувала день народження. Інну Петрівну зіркова донька вітала не лише в особистій розмові, а й у своєму блозі. Ба більш, привітати тещу на сторінці артистки захотів і її чоловік, пакистанський мільярдер. Проте, вітання в Інтернеті – це одне, а ось особисту зустріч у реальному житті не порівняти ні з чим.

Мама Камалії 30 березня святкувала свій день народження
Мама Камалії 30 березня святкувала свій день народження

З нагоди дня народження матусі Камалії Мохаммад Захур, чоловік співачки, а також їхні спільні діти Мірабелла та Арабелла вирушили назад до України. Про це відома співачка повідомила шанувальникам у своєму блозі. Зірка не стала приховувати радощів від довгоочікуваної зустрічі й зазначила, що для Інни Петрівни, її матері, побачити онуків та зятя буде найкращим подарунком.

Коли найрідніші Камалії дістались до України, першою чергою артистка вирішила повести чоловіка й дітей до Національного цирку. На своїй сторінці зірка опублікувала допис, в якому розмістила фотографію звідти. На кадрі вона була зображена з чоловіком та дітьми, а виглядали всі неймовірно щасливими. Приховати яскраву усмішку та радісні очі зірковій родині не вдалось.

Камалія відвела чоловіка й дітей після їхнього приїзду до українського цирку
Камалія відвела чоловіка й дітей після їхнього приїзду до українського цирку

Нагадаємо, що сьогодні відома українська співачка продовжує активно займатись професійною діяльністю. Камалія виступає з благодійними концертами по Україні та записує нові пісні. Нещодавно, наприклад, найбагатша співачка країни анонсувала вихід свого нового синглу. 10 квітня на всіх музичних майданчиках охочі зможуть послухати англомовну патріотичну пісню Камалії про Україну.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини