Олексій Дурнєв пояснив, чому ніколи не зустрічається з жінками довше двох тижнів: “Це просто невесело”

Відомий український ведучий і блогер приголомшив правдою про своє особисте життя. Знаменитість зізнався, чому він ніколи не зустрічається з дівчатами довше двох тижнів

Український ведучий і шоумен Олексій Дурнєв ніколи не полюбляв розкривати подробиці зі свого особистого життя. Разом з тим, шанувальники не припиняли цікавитись романтичним фронтом свого кумира. Знаменитість підозрювали у романі з багатьма відомими представницями шоубізнесу, втім ні одна з чуток не виявилась правдою.

Відмахуючись від запитань медіа та шанувальників про те, чи зайняте серце Дурнєва, чоловік завжди жартував: він ні з ким не зустрічається довше двох тижнів. Нещодавно у студії шоу “Тихий вечір з Оленою Кравець” шоумен таки вирішив пояснити, в чому річ. Виявляється, ведучий боїться серйозних стосунків. Причина виявилась доволі нестандартною.

Олексій Дурнєв пояснив, чому в нього немає серйозних стосунків і дружини
Олексій Дурнєв пояснив, чому в нього немає серйозних стосунків і дружини

36-річний український телеведучий у своєму житті мав лише один серйозний роман, про який розповідав шанувальникам. Мова йде про дівчину Катерину, з якою зірка зустрічався 2014 року. Втім, колишні закохані розійшлись, а відтоді серце ведучого самотнє. У відповідь на питання Олени Кравець Олексій Дурнєв, не приховуючи деталей, зазначив, що він просто вважає серйозні стосунки сумними й нудними.

“У мене немає тривалих стосунків, – зізнався Олексій Дурнєв та додав: – у мене дуже великий досвід спілкування з жінками в цілому. Мені здається, це просто невесело. Я хочу, щоб було весело, класно, цікаво”.

Разом з тим, продовжив відомий український шоумен, попри своє небажання робити життя невеселим, будуючи серйозні стосунки, про дещо інше він таки мріє. Олексій Дурнєв зізнався, що він би хотів стати батьком. Знаменитість зазначив, що він хоче мати дітей, проте не знає, чи можливо за два тижні стосунків прийняти таке важливе рішення.

Відомий український ведучий і шоумен Олексій Дурнєв хотів би стати батьком
Відомий український ведучий і шоумен Олексій Дурнєв хотів би стати батьком

Льоша Дурнєв, як і завжди – з гумором та іронією, зазначив: якщо хтось, передивляючись новий випуск “Тихого вечора з Оленою Кравець” зацікавиться в тому, щоб народити від нього дітей, нехай напише в особисті повідомлення зірки в соціальних мережах.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини