Злата Огнєвіч чи Ксенія Мішина: яка з Холостячок шкодує про свій вибір у фіналі шоу

Фінал двох сезонів проєкту "Холостячка" був доволі напруженим, але дівчата зробили свій вибір серцем. Чи шкодують вони про це і хто з них хотів би все змінити?

Ксенія Мішина та Злата Огнєвіч стали найголовнішими Холостячками країни, за стосунками яких спостерігала вся Україна. Дівчата зробили свій вибір у фіналі, але жодна з них не змогла побудувати довготривалих та щасливих стосунків зі своїми партнерами. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, чи шкодують дівчата про свій вибір та чи хотіли б його змінити.

Злата Огнєвіч у фіналі обрала Андрія Задворного. Після закінчення проєкту пара була разом лише півтора місяці, але розійшлись з ініціавити саме чоловіка. Як зізнався Андрій, його почуття просто в якийсь момент зникли без пояснення причини, тому він вирішив сказати про це співачці і закінчити стосунки.

Андрій Задворний і Злата Огнєвіч зустрічались півтора місяця
Андрій Задворний і Злата Огнєвіч зустрічались півтора місяця

Артистка дуже болісно переживала розлучення, не хотіла нікого бачити та говорити, але знайшла в собі сили рухатись далі та просуватися кар’єрними сходинками. Днями, співачка поспілкувалася зі своїми прихильниками і один з користувачів Мережі запитав у неї, чи змінила б вона своє рішення, якби можна було повернути час назад і опинитись ще раз у фіналі проєкту.

“Я би так само обирала серцем”, – відповіла Злата.

Ксенія Мішина у своєму сезоні обрала Олександра Еллерта. Прихильники робили великі ставки на щастя пари, але вони розлучилися. Не так швидко, як це сталося в Огнєвіч, але це сталося. Акторка розповіла, що вона тривалий час приглядалася до іншого учасника, але її серце зміг підкорити саме Олександр. Після завершення стосунків дівчина розповіла, що вона також не шкодує про зроблений вибір.

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина були разом понад рік
Олександр Еллерт і Ксенія Мішина були разом понад рік

“Я ніколи ні про що не шкодую. Я пройшла чудовий проєкт, який мені багато всього подарував: емоції, почуття, великий багаж знань та інше. Я реально закохалася в нього і була відповідальна за свій вибір. Я все добре усвідомлювала”, – розповідає Ксенія.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини