Колишня Володимира Кличка розповіла, де зараз знаходиться їхня спільна донька та як часто вони з нею бачаться

Відома американська модель та актриса Гайден Панеттьєрі розповіла про доньку від свого колишнього нареченого Володимира Кличка та зізналась, чи бачиться зараз із нею

Відомий український спортсмен і боксер Володимир Кличко раніше будував стосунки з американською моделлю та актрисою Гайден Панеттьєрі. Шанувальники були впевнені, що зіркова пара одружиться та буде жити разом довго й щасливо. Втім, не так сталося, як гадалося: заручена пара розірвала стосунки, а 2018 року їхня спільна донька Кая-Євдокія переїхала до України. Відтоді єдина донька Володимира Кличка живе зі своїм татом.

Переїзд в іншу країну відбувся не просто так. Річ у тім, що після народження дитини американська актриса Гайден Панеттьєрі страждала від депресії та почала вживати заборонені речовини. Коли її колишній наречений, Володимир Кличко, забрав спільну дитину у безпечне місце, зірка почала лікуватись від залежності.

Гайден Панеттьєрі та Володимир Кличко мають спільну доньку Каю-Євдокію
Гайден Панеттьєрі та Володимир Кличко мають спільну доньку Каю-Євдокію

Втім, ніякого гучного скандалу між парою не відбулось – коли Гайден Панеттьєрі вилікувалась від залежності, Володимир Кличко допоміг колишній нареченій знову налагодити спілкування з донечкою. Сьогодні, зізнається американська актриса, вона намагається зустрічатись зі своєю дитиною якомога частіше.

Крім того, у виданні New York Times нещодавно розповіли й про те, де зараз перебуває дівчинка. За словами Гайден Панеттьєрі, Кая-Євдокія сьогодні все ще перебуває зі своїм батьком у безпечному місці. До початку повномасштабної війни в Україні спортсмен із донькою мешкали у Києві, втім сьогодні найімовірніше переїхали в інше місце. Розкривати точне місцеперебування доньки Гайден Панеттьєрі не стала.

Як виглядає єдина донька Володимира Кличка та Гайден Панеттьєрі Кая-Євдокія
Як виглядає єдина донька Володимира Кличка та Гайден Панеттьєрі Кая-Євдокія

Нагадаємо, що відомий український спортсмен Володимир Кличко має доволі цікаве особисте життя. Раніше знаменитість вже був одружений, а його обраницею стала київська модель Олександра Авізова. Після розлучення зірка зустрічався з моделями й актрисами, втім 2011 його серце завоювала американка Гайден Панеттьєрі. У цивільному шлюбі зіркова пара перебувала сім років і навіть встигла заручитись.

Втім, через 7 років разом Панеттьєрі та Кличко розлучились та зберегли дружні стосунки заради спільної доньки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини