Даша Ульянова з “Холостяка-10” наважилась кардинально змінити зовнішність: здула свої величезні губи

Переможниця "Холостяка-10" Даша Ульянова вирішила кардинально змінити зовнішність. Дівчина відмовилася від філлеру в губах і активно зайнялася спортом.

Переможниця “Холостяка-10” з Максом Михайлюком Даша Ульянова після перемоги у проєкті не стала продовжувати будувати стосунки з головним героєм проєкту з особистих причин. Дівчина дізналася певні подробиці його “спілкування” з іншими дівчатами на проєкті, які її не влаштовували. Після цього Ульянова почала активно вести соціальні мережі і стала відомою блогеркою.

В Мережі постійно обговорювали зовнішність дівчини, а саме – губи. На думку користувачів, Даша занадто сильно їх накачала і це виглядає не природньо. Однак, Даша на таку критику не реагувала, але зараз прийняла рішення зменшити губи і трішки прибрати філлер, щоб мати натуральніший вигляд. Відповідні фото в новому образі блогерка опублікувала в соціальній мережі.

Даша Ульянова кардинально змінила зовнішність
Даша Ульянова кардинально змінила зовнішність

На фото красуня позує з ніжним макіяжем, розпущеним прямим волоссям та помітно зменшеними губами. Образ доповнений невеликими сережками, елегантною калбучкою та браслетом на руці. Одягнена Даша в чорну сорочку з пір’ям на рукавах.

Прихильники в коментарях засипали дівчину компліментами:

  • “Шикарна, нові губи просто вогонь!”,
  • “Всі фото гарні, не можу надивитися на вас з новими губами, просто витвір мистецтва”,
  • “Залиште ці губи назавжди і ніколи не робіть того, що було раніше. Тепер така гарна!”,
  • “Коли побачила ваше фото, здалося, що це Джолі в молодості”.
Переможниця Холостяка Даша Ульянова займається спортом
Переможниця Холостяка Даша Ульянова займається спортом

В одному з постів Даша показала фото, як вона сіла на шпагат на двох автомобілях. Можна помітити, що блогерці це далося дуже легко та просто тому, що дівчина активно займається спортом і слідкує за своєю фігурою. Зірка, навіть, змотивувала одну зі своїх підписниць і вона також сіла на шпагат.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини